Fyfaan

Uscha hur den här dagen blev. Strax efter poultry auction gick bara mitt humör ner på noll och dagen vart bara piss... Försökte dock hålla humöret uppe för ungarnas skull men det gick inte allt för bra. Får hoppas på att det bar aär tillfälligt och inte är nån jäkla svacka som kom nu.

Iallafall var poultry auction en upplevelse. En massa ankor och kycklingar och grejjer i små burar, ett jävla oväsen och en massa folk. Mådde faktiskt lite dåligt av att se tre-fyra djur instoppad i dom där burarna. Menmen det är så det går till tydligen. Vi kom dock inte därifrån med några ankor, eller om det var bra? Det var ett jäkla högt pris på dom där sakerna 40 aud för en jävla anka. och det är cirka 280kr. för EN ankjävel.... hmm, man kanske ska satsa på att bli ankuppfödare här?

Under middagen eldade grannarna lite skräp, varav en bil. Mendom tappade kontrollen lite över branden och brandkår och polis kom. En av Robyns kollegor ringde henne och var orolig att det var här det brann. Kvällen avslutades med filmen Beastly. En ganska bra film faktiskt. Lite förutsägbar, men jag gillade den.



Kommentera inlägget

Vad vill du heta?
Kommer du hit igen?

Mejladress: (syns inte i kommentaren)


Blogg eller hemsida?


Vad vill du säga?