Fredag!

Herre gud vilken dag!
Tog ett morgon dopp med Mary uppe i Sidsjö. Först tyckte vi att det var för kallt så vi satt bara med fötterna i men sen så hoppade vi i och var lika fort uppe igen.
Sen efter ett tag hoppade vi igen fast näck den gången! Och då simmade vi runt och fjantade oss som vi brukar göra ett tag innan vi klev upp. Jag var tvungen att dra ner till stan för at luncha med Marre på Barista och efter det träffade kusin Liza på stan för en fika med henne och Tilda. Köpte ett par reebok skor, easy tone. Får se om dom funkar.

Igår shoppade jag lös med mamma, spenderade en jäkla massa pengar, även fast det mesta var rea saker. Sen gick jag en stund med Skvadern Lisa och hennes kompisar och drack Milkshake. Sen vart det bad i Dyket med Felix och hans kompis Henrik. men hann inte mer än hem innan jag och Mary drog upp till Sidsjön för ett kvällsdopp och flum och max.  Senare på kvällen var jag med David och Jennifer och spelade kort.


Gonna miss you babygirl<3

Tredje doppet!

Dagen tillbringades med Elin, Jennifer och Felicia vid kuben badet. Jag och Felicia låg och sola medans små ungarna badade ;)
Fast jag och Felicia tog oss ett dopp iallafall :)
Ikväll hade jag tänkt åka hem men blir nog imorrnbitti istället.
Nu ska jag hoppa in i duschen och skölja av mig kloret. Peace ;)


Händelserik Söndag

Hallå! Håller just på att grilla och grejja här hemma medans lilla söta Joker ligger i sin "säng". Så söt. Idag har jag hjälpt Tangi att städa i lägenheten och då slog det mig att jag oxå faktiskt snart ska iväg. Om en månad är det väl min tur att städa ur den här lägenheten.
Lyxade till det med grillad kyckling till middag och One tree hill iväntan på att Mary och David ska dyka upp. dom tar en jävla tid på sig -.-
När jag var ute med Joker tidigare idag träffade vi på en dam med en väldresserad Golden Retriver som Joker fick leka med. Dock ville inte jag ha honom lös eftersom jag inte har världens koll på honom. Så när han skulle springa tog det stopp för kopplet och han ramla omkull och började skrika. Inte lite rädd jag vart! Han lugnade ner sig efter ett tag och började leka med retriven igen sen när vi gick så börja han halta efter ett tag sen vek hela han sig och jag vart livrädd och ringde mamma som var i stan. Men när hon kom til oss var han som vanligt. Så det avr itne mer med det.


VISA!!!!

Nu har jag fått mitt visum bekräftat och hittat flygbiljett så den ska bara bokas oxå. Nu börjar det bli allvar här... Börjar bli lite nervös men det känns ändå rätt bra. Flyget kommer bara ta 26timmar för övrigt och är inte så jätte dyrt vilket är skönt.


Stället jag ska bo på

Jaha då var Gatufesten över oxå...

När Gatufesten varit är det inte mycket kvar av sommaren. Den går jäkligt fort.
Precis som förra året så jobbade jag hela Gatufesten. Jobbade och slet ;P
Fick ihop 76timmar under veckan helt ok tycker jag.
Höll på med alla förberedelser mån-ons sedan onsdag kväll efter mötet gick jag och David och satte oss i i ett öl tält för att vänta in Jason Derulo... Det var jäkligt segt så vi tänkte vi går en stund till tivolit och kommer tillbaka snart... Tror ni inte att vi missade Derulo?! Så jäkla less vi blev. Träffade sedan Rickard en snabbis med hans polare sedan drog jag och David tillbaka till tivolit för att åka karusell med Nasho och Davids tjej Elin och hennes kompisar. Det var en trevlig kväll men mycket drama och en stor besvikelse när det inte vart nå Derulo för oss... Aja kommer väl fler tillfällen, förhoppningsvis...
Torsdag, fredag och lördag jobbade jag 12-03 så det vart inte allt för mycke stoj... Menmen nästa gatufest (om det blir nån), ska jag nog inte jobba alla dagarna. Alla mina vänner verkade ha så kul...
Aja nu ska jag sova och ladda upp inför en morgon dag :)


David, Jag och Nasho efter Virvel Vinden på onsdagen<3

Australia here I come...!

Godmorgon, eller tja... närmare lnuch nu men iallafall. Jag åker till Australien den första September!
Jag och familjen Reed bestämde i går natt att jag ska komma den 1sept och stanna 6månader. Lång tid... Men det är förhoppningsvis bara de första veckorna som är tunga.
Det är väldigt blandade känslor. Kommer få uppleva så jäkla mycket men samtidigt allt jag lämnar här... Är det värt det? All familj, alla vänner, alla mina djur... Fast som Jessie sa, "det är ju bara ett halvt år inte ett helt".. Och hon har ju faktiskt rätt.. Jag är itne orolig över att tappa kontakten med henne utan det finns andra jag oroar mig för.. :/ Men det var ju jag som ville vidare? Och nu får jag ju det... Fast andra sidan jorden var kanske inte det jag hade i tankarna först, nu blir det liksom lite svårt att komma hem nått. Men det är världens möjlighet, och den kan jag inte missa...  Just nu känner jag mig ganska chill, har nog inte riktigt fattat vad jag bestämt... Men ju närmare september kommer ju mer nervös och känslosam kommer jag bli...