Maaaaaaaat

Jaa då var man hemma efter en mycket intressant dag :)
Först och räm,st försov jag mig första lektionen sen hade vi hål. Efter skolan gick vi hem och fikade och sen fastnade Jossie vid datan och The movies, haha nörd hon är! :)
Sen kom Lisa och vi gick på smink grejen och nu funderar jag på att bli konsult, kan behöva lite extra pengar men slippa ha fasta tider, mycket uppskattande :)
Nu har jag fått frun min att laga mat åt mig efter mycket skrik så har hon ställt sig där hon hör hemma, haha skämt o sido...
Nää nu må ja setill att börja med pluggandet har förhör på spanska glosorna imorrn, illa :O

Pussilipuss<3



Äkta kärlek<3 :) Love you sis<3<3


Ny vecka, nya möjligheter

Jaha då var vi inne i vecka 18, tiden går fort när man ha roligt, eller?
Idag snodde jag goda teapåsar på baken :$ eller jag tog en extra.
Efter skolan gick jag och Joss på stan och jag har kommit på att mina pengar kommer försvinna fort på allt jag MÅSTE köpa. :( Sen så bakade jag och Jossie bullar, mumsiga vart dom. Fast jag åt upphalva degen så jag fick jätte ont i magen :'( Sen var jag på dans och sen så kom susanna förbi och berättade lite tråkigheter och käkade bullar, sen gick vi på Donken och köpte mcflurry och sen låg vi i hamngungan. Mysigt värre.

Nu ska jag städa upp lite i köket och sedan soooooooova :)
Min älskling har nu bokat biljetterna hem 11 Juni kommer han hem :) Längtar som faan<3



Jossie i provrummet på Veromoda


Mina goda bullar


Mitt lilla psykfall<3

Godmorgon

Morrnmorrn, är jäkligt opepp för skola idag men tur är iaf att man bara går till 1, sen får man se vad det blir för kul.
Bjuder på en ful bild, men jag lyckas inte rotera den har försök i nästan 10min och kmr bli sen till skolan för det....



Ha en bra dag sötnosar


Pussis





Lördag :)

Igår kväll tillbringades med några folk här i min lägenhet, sen var det tänkt att vi skulle dr apå piuratpicknicken men det var så fult väder ute. Hade jag haft bil hade det blivit en nykter kväll igår och så hade jag och mina närmaste sötnosar till en majbrasa och sjungit lite vackert, nee lite misslyckad valborg men en hyfsad lyckad fredagkväll.
Tänkt att vi skulle dra till Oscars på Spring break men det var så jäkladyrt så det vart kåren som är gratis istället. men där var det lame så vi gick till Haga istället men där hade det precis festandet tagit slut så då gick vi tillbaka.
Ikväll ska vi till Julia som har 18års fest men jag planerar på att dra hem tidigt och sova och snacka lite med älsklingen.<3<3<3

Nee nu ska jag göra iordning det sisa den ska vi dra :)


Ha det bra


Ciao