Fredagen

I fredags jobbade jag inte men hade endå en massa ärenden. Bland annat röstning och bank, och även en intervju för ett annat barnvakts jobb. Däremot har hon inte ringt upp mig så hon tyckte väl att jag var för dyr. Men det vart iallafall en härligt frukost vid havet i St Laurent du var. Dock rekomenderas inte croissanten! tog bara en tugga och konstaterade att det var bara skit.
 
Vart även en springtur vid canal de giraut med Alex, 4km, kändes skönt då jag inte sprungit något här nere än, plus att det inte gjorde ont i ryggen elelr nånting efter min behandling.
 


 

Från 0 till 100%

Så kan man verkligen förklara den senaste tiden. Från att inte göra någonting under ett år, bara dega hemma och deppa så har jag nu ett jobb på tacksamma 25timmar istället för 35. Ett företag som rullar på. Plus en franska kurs som har startat. Så mina timmar på dygnet som kändes OÄNDLIGA förut har nu blivit minimala och jag undrar om jag verkligen kommer klara av detta. Men efter en vecka så känns det bra, men det kanske blir värre sedan, men den dagen den sorgen. Förtillfället är jag grymt pepp, jag känner att livet ligger på topp och börjar se ljust på framtiden.
Det här kommer bli bra!







Dagen i bilder
 

Första dagen på NYA jobbet?!

Tror jag precis fått ett nytt jobb, hur det nu gick till. Trodde det var bara en prov anställning på några dagar men nej är ganska långt planerad i schemat. Nu är det kanske dags att bestämma sig? I ett år har jag haft problem att hitta jobb men nu verkar det komma på rullande band. Frågan är bara om jag ska välja den enkla och säkra vägen eller om jag ska gå den mer osäkra och farliga. Jag menar jobba på bageri har jag redan gjort, men egen företagare har jag inte försökt mig på än. Och för tillfället ligger ju företags lönen på 800€ ungefär så det är ju inte fy skam, plus att jag kan anpassa mig efter min franska kurs. På bageriet verkar jag inte kunna det.
 
Nån som har någon idé eller tanke hojta gärna till. för det är lite väl snurrigt nu för mig...

En halvtimme tidig

Med tanke på att jag inte riktigt har koll på hur lång tid det tar med spårvagnen vart jag en halvtimme tidigare. Men det tillbringar jag med en kaffe i en tvärgata



Stor dag idag!

idag ska jag på min prövodag på  bageriet. Dock vet jag inte riktigt om jag vill ha det, men startar ändå upp dagen med en grym frukost och ett stort leende och sen iväg! :)