I guess this is it. Time to spread my wings and fly away

Jaha då vare färdigtpackat och så äre dags att åka. Tar med mig datan och fortsätter blogga där nere i downunder ;)
Kanske hinner med inlägg på arlanda oxå eller om jag bara ska njuta av att sitta där och rulla tummarna.
Ringde även honom ikväll. Glad att jag gjorde det ändå efter alla omständigheter. Känns lite lungare.


KoMmeR sAkNa mIn BebIsS

31 Aug

Jag har verkligen itne gjort något vettigt idag. Har inte ens packat klart... Tror jag försöker förneka att jag ska åka. Har bara legat på soffan skrivit med mina vänner och myst med Joker. Eller jag har ju faktiskt gjort en äppelpaj. Gått med äpplen till Liv. Tagit en lite längre promenad. Vädret har ju inte tillåtit så mycket mer.
Känns overkligt. Riktigt overkligt...

Kommer sakna er mina vänner<3


Liv mumsar äpplen


Joker gick fint fot utan koppel


Ljungå<3


Äppelpajen


Bambi





Jag och mamma sitter just och diskuterar om bambi var en kronhjort eller ett rådjur. Vi sökte lite på google på det och fick fram att Bambi är i litturära förlagan ett rådjur, skriven av Felix Salten. Men gjordes om till en vitsvanshjort i disneys version med tanke på att rådjur inte existerar i den amerikanska faunan.

Så nu slipper ni fundera på det :)


Sista kvällen hemma

Det var riktigt gott med lite makaroner och falukorv.  Var över till några av grannarna och sa hejdå och sedan duschade jag Joker vilket var lika opopulärt som vanligt.






Sundsvall

Idag var jag till Sundsvall för sista gången på länge. Låg på soffan ett bra tag och bara funderade på livet, kändes precis som förr. Undra när jag kommer fatta att jag verkligen inte ska tillbaka till nån skola, att jag faktiskt inte kommer se mina underbara vänner på ett halvår, eller min lilla Joker<3

Fikade med Nasho iallafall. Myspys. Träffade även Maria när jag var på stan och kramades lite med Jason. Faan vad hemsk att efter 3år av att sett varandra mest varje dag, eller iallafall varje vecka till att inte synas mer på ett tag.
Var ett svårt avsked med Nasho. Tårarna var riktigt nära.

Nu äre middag som gäller, och då blire falukorv och makaroner. Svensk mat<3 ^^ Ikväll blire mys med familjen och djuren<3


Finaste


Chilling mode

Måndag Morgon

Tog mig upp redan klockan 9 idag. Måste vara sjuk eller nått.
Idag står iallafall mer tvätt på listan och mer packning... Måste vara det jobbigaste med att resa.

Bjuder på två bilder från Grekland

Fanns ingen hårfön så jag försökte med luftkonditioneringen


Öl på båten


Söndag Kväll

Vilken skön söndag det varit.
Har packat upp allt från Grekland, tvättat för första gången i mitt liv, spårat med Joker så pappa får lära sig. Resan till Australien närmar sig så man kanske ska skriva till familjen som jag ska till...
Ikväll blir det iallafall kvalitets tid med familjen, vi ska kolla på Schindlers List.



Äntligen hemma!

Då var man hemma igen från Grekland. Jäklar vad skönt det är att vara hemma igen i sin egen säng. Men dock blire inte så långvarigt. Det blir bara 3nätter till... Faan vad allt ska gå fort.
Joker vart alldeles till sig när jag kom hem, så nu känner jag mig bara hemsk när jag ska åka igen på Onsdag och inte kommer komma tillbaka på 6månader...

Hade iallafall en helt galen vecka i Grekland. Vi åkte in till Aten för två dagar och träffade Davids kompis Panos.
Vi vart legender på baren Prime då vi dansade utan stopp. Och vi träffade en massa nya människor.

Hejdå Sverige och hej Grekland!

Stressig dag... Nu är det dags att åka... Får se om jag kommer kunna blogga nått därifrån, men jag tror inte de. Ses den 27:e annars ;)

Sista kvällen innan Grekland!

Hinner verkligen inte med mig själv... Har packat hela dagen och fortfarande är jag inte kvar, förstår inte att det går så fort...
Idag ringde iallafall min bäbis, Mary<3 Faan vad jag saknar henne. Hon flyttade ner till Göteborg där hon nu lever livet. Vi hade en grym vår tillsammans med en massa knas och knepigheter. Vem ska ta den rollen nu? Fast ingen kan nog ersätta Mary. Hon är väldigt egen.

Nu har jag iallafall suttit och ätit glass för att fira mina nya kläder eller att jag åker imorrn eller något... Hmm får se. Imorrn blir det iallafall en liten stund på stan eller Selånger Marknad, måste ju få EN kolbulle åtminstone den här sommaren!


Så här såg mitt rum ut innan jag packade

Jag och Mary på 50dagars

Friluftsdagen i vintras

En dag i våras med min ängel


Packa upp, packa ner.

Tar en paus i allt packande. Tagit hela dagen att packa upp allt från lägenheten för att packa ner i en resväska som jag ska ha med mig till Grekland. Packar ner andra saker i en annan väska som jag ska ha med mig till Australien och packar ner resten i olika kartonger som ska stanna här tills jag kommer tillbaka...
Kommer vara så less på att packa!

Nee nu äre dags för min premiär tvättning! :D

Torsdag

Vaknade som vanligt väldigt sent, men det vart en väldigt sen kväll igår. Men har ändå hunnit med lite granna. Frukost och tagit ut taggen från igår när jag plockade krusbär.
Funderar på ifall jag ska köra och hämta paketet i Bräcke eller om jag ska skicka pappa... Min nya bikini har iallafall kommit.
När jag vaknade idag kom jag på att jag och David faktiskt åker till Arlanda imorgon kväll!!!!! Galet vad tiden går. och om en vecka är jag på väg till Australien för mitt livs största äventyr. Börjar bli lite för nervös nu...


Spåkulan:

Du är en lättrörd konstnärssjäl med tillgång till både gråt och skratt. Det är något att vara stolt över.





Sista dansen...

Det börjar bli mycket sista nu... Sista dansen, sista natten i lägenheten, sista hawaii med bea, sista utgången, sista doppet, listan kan göras lång...
Hade förväntat mig att de senaste 7 dagarna skulle sett helt annolunda ut. Hade trott att du skulle vara här, att du skulle följt med hit till Ljungå, till dansen, tvingat dig att dansa med mig... Men så ser de tyvärr inte ut. Har inte saknat dig alls så mýcket förrän i lördags... och det blir bara värre och värre för varje dag som går även fast jag inte pratat med dig...


OTH

Suttit och kollat på ett avsnitt av One Tree Hill och irriterat mig över deras val.
Dom lämnar ger upp kärlek för sånt dom drömmer om. Lämnar personer som älskar eller så släpper dom inte in kärleken i deras hjärtan eftersom dom har blivit sviken en eller två gånger. Inte heller säger dom vad dom känner och tänker. Försöker inte rätta sina misstag...

Sen kom jag på att det är precis mitt liv. Jag lämnar något jag bryr mig väldigt mycket om för en dröm, jag släpper inte in den jag tycker om för jag har blivit sårad fler än en gång, inte heller kan jag få ur mig mina känslor. Inte heller kan ja göra något åt det förflutna även fast jag vill. Men det är väl något man måste leva med... Leva med de val man gjort och se framåt...

Jag är inte bitter, jag är bara... hmm... full av tankar


Pyjamas Party!

Jag har nog de mest vackraste och mest fantastiska vännerna! Igår hade vi pyjamas party hemma hos mig som ett sista avsked bland mina närmaste. Vi spelade kort, kollade på film och lekte lekar. Vi gjorde till och med lite spa. Marre, David, Jennifer, Felicia och Jason sov över. Men både Nasho och Maria kom förbi en snabbis och sa hejdå. Vi hade riktigt kul och alla somnade en efter en. Först Felicia sen följde Jennifer och David efter. Sen var det bara jag, Marre och Jason kvar. Men Jason var omöjlig att få tyst på. Han höll mig vaken till 8... Klockan 10 var ja uppe igen och började dona och fixa. Har lyckats packat ur alla garderoberna idag, känns jätte konstigt. 3år har nu gått sen jag flytta in och allt har gått så jäkla fort. Men det har varit kul. Riktigt kul. Kommer sakna min lägenhet och min säng :( Bilder kommer snart...

Söndag blir till måndag

Vilken fest det var igår! mina vänner vet verkligen hur man säger hejdå! Vi var hemma hos Jennifer och röjde runt tills grabbarna kom och hämtade mig så vi stack på Allstars. Bra drag där och jag hade jätte roligt, dessvärre kunde inte Jennifer vara med av någon konstig anledning ;)

Dagen har tillbringats till största del med Felix. Var hos honom på eftermiddagen och sedan åkte vi med Krille och Anton och badade i Östtjärn där det var rivigt. Det var riktigt kallt i vattnet. Och så gjorde vi lite bus. Killarna fick för sig att vi skulle åka lite i livbåten så dom slängde i den sen rodde Anton oss lite runt men vi vart snart less så dom lyfte upp båten igen.
Efter jag ätit middag fick jag besök av David och Tangi, vi satt och snacka en massa skit och drack kaffe. När dom stack tog jag med mig Joker och drog till Felix igen och kollade på film, först såg vid Ace Ventura och sedan börja vi titta på Grown ups, men vi såg inte klart den då klockan vart så mycket och Felix ska upp och jobba imorrn så då åkte jag hem och tog en långpromenad istället.
Känns verkligen jätte konstigt att det här är min näst sista natt i den här lägenheten... Känns verkligen jätte skumt... Varför går tiden så jäkla fort för?


Sundsvall från Södraberget

Ouff vilken kväll!!!

Var hos Jessie igår med Falle, Lajja och Ante. Vi skulle festa till de lite innan jag skulle åka och det var precis vad vi gjorde! Hade så jäkla kul igår.

Idag så var jag och Jennifer nere på Drakbåten och kollade. Hon bjöd mig även på lunch eftersom jag ska åka. Hon är så söt!
Vi kollade lite på pride innan vi skildes för att gå hem och fixa oss för ikväll är det min sista utgång i Sundsvall på ett tag och det ska firas!






Groggy

Min lilla ögonsten var till vetrinären idag så nu är han helt groggy och tycker att livet är pest. Men han hade iallafall inga sklettskador så det är nog bara nån mjukblabla nånting som är skadad. Så nu får han inte hoppa och grejjer.

Blåbäspajjen igår var verkligen lyckad iallafall, mamma och pappa vart lite som galna över den. Pappa och jag åkte även på dans i hällesjö och för en gång skull dansade jag inte bara med pappa. Haha!


Stjärnfall

Jag såg ett stjärnfall i början av kvällen och tänkte på dig. Tänkte på hur underbart det hade blivit och fått se dig igen. Hur underbart det skulle varit att vakna upp på morgonen med dig igen. Hur underbart det skulle vara att vara i dina armar igen. Men livet går vidare och så gör vi... Jag såg ännu ett stjärnfall ikväll och det fick mig att tänka till. Det är nog det här jag vill...