Hemlängtan
 
Åhh vad jag hade kunnat varit påväg hem nu... om mindre än 8timmar hade jag varit hemma, i mitt fina Sverige. Har sån sjuk hemlängtan... Vem vet när jag får chansen nästa gång...?

Kladdkakemuffins

Tog och var lite huslig igår och bakade kladdkakemuffins som vart riktigt uppskattat av min fransman. Av dom 16 jag bakade återstår nu två. Skönt att dom vart uppskattade iallafall. Hittade receptet på baka.se
http://www.baka.se/recept/kladdkakemuffins

6 Månader!!!!

Herrejösses vad tiden gå fort!
Idag är det 6månader sedan jag träffade min pojkvän. 6månader sedan vi tog den där första koppen kaffe på Waynes, då våra konversationer mest bestod av att jag svarade ja, nej eller vet inte. Vem kunde tro att just den koppen kaffe skulle leda till att jag 6månader efter det sitter i hans lägenhet, med min Joker och ska tillbringa dagen med att leta jobb. Vem kunde tro att han och hans föräldrar skulle fira jul i Sverige med mig och mina föräldrar?
Ska iallafall njuta av denna fina dag, solen skiner och vårkänslorna bubblar inom mig.
 
 
 
Bild från 19 september då jag var vilse påväg till ridskolan

Vår!!!

Då äre bara att ta på sig skorna och bege sig ut i vårvädret!
 
 
 

Lång promenad i vårvädret

Pojkvännen är sjuk och hemma så då blire att jag hamnar på lat sidan med jobbsökandet. Men bättre upp för min ögonsten som fick sig en långpromenad. Har lite dåligt samvete att det inte blivit så mycket skoj och bus som jag lovat honom. Men förhoppningsvis ska jag piggna till och få motivation till det mesta.
 
 Spring feelings<3
 
Upptäcktsfärd med Jokern <3 #papillion #joker #nice #france #frankrike

Bad update!

Fy faan vad dåligt det går för mig att uppdatera, men det är just för inget spännande, eller ens värt att skriva om händer....
Men ska se till att få saker och hända så det händer lite här med ;)