blä, måndag

Ne usch och fy på er vad ni är dåliga ATT KOMMENTERA. oj caps...
Det är ju inge roligt att skriva då :(
Aja kan medela alla er att min fot gör fortfarande ont. ajaj. och att min kamera är sönder och det är drf ingabildr kmr upp.

ha det så bra <3



pussis Ciao

Hej alla barn :)

Nu sitter jag här och slåss med Jossie som vägrar låta mig vara ifred :(
Hon vill bara ta på mig hela tiden och jag har nyss upptäckt att det är inte lätt att skriva när någon skakar ens huvud eller sitter och snorar i ens öra.
Eller kanske biter en i axeln. Nee det här funkar bara inte.      *Keff*
Ursäkta men hon biter mig inte i axeln tydligen utan  håller tänderna i mig? Hon kan tydligen inte hålla dom själv :P
För att citera ett ord av Joss idag.
"Han har blivit ersutten av mig" jaa om ni inte ser felet kanske ni ska kolla över er svenska.
För övrigt så har det varit en lugn dag i Sörrbygden. gick väl hyfsat. Snart ska vi på pubafton och schejka loss (insåg att det inte gick att sätta ett a på shake så jag hittar på ett ord istället.)



Ha det så bra så ska jag göra HLR räddning på Joss som blev medvetslös nyss



Pussis Ciao



P.s. Jossie låtsas att det blåser storm ute när det är vindstilla

Huvva

Spanska prov imorrn och geografi prov i över morrn hur ska jag orka med?
Idag var jag även på riskutbildning på körskolan. Det var lite små hemskt med alla filmer så nu kmr jag få mardrömmar. Komma och hålla om mig nån?



Natti natti

Puss och kram ciao


Lost inside. . .

Alltså just nu händer jävligt mkt och jag hinner inte alls med.
Vissa saker ska vi inte gå in på utan det som mina tankar mest är på att hur jag helt plötsligt sitter med i Student kommitéen! Linus ringer mig när jag sitter på lektion och säger att om en kvatr ska jag sitta på möte med ABC vrf fick jag inte vet men gick dit iaf. De visade oss en massa saker och ja jätte bra. Anna kmr in ett tag försvinenr sedan. Två andra treor från studentkomittén kmr in lika plötsligt.
Jaha inget mer med det. Så när jag sitter där ringer Linus och säger att han är där om 20min. Jaha vad gör jag där om han ska komma? Fattade verkligen ingenting. Sen en stund efter att linus oxå var där började det sakta men säkert uppenbara sig för mig. Jag och Jossie är där eftersom vi ska sitta i den nya kommitéen!!!
Snacka om att inte ha nån aning.
Nu sitter jag i min ensamhet och väntar på felicia. Sen om en halvtimma ska jag vara på dansskolan och dansa med min onda fot och mitt onda knä. Ajaj.
 
Sen ska jag bara efterlysa nån. och du vet vem du är. saknar dej.

Allt för ikväll. Ha det så bra <3

Puss o kram


ciao

<3<3<3

Hade en jätte trevlig kväll igår<3<3<3 tack för det :)
Idag så klev jag och joss upp halv tio och sedan begav vi oss till Skönsberg. Missade bussen så vi tog en härlig promenad dit. När vi pyntat allt och har börjat sälja vad ser jag då?!:O Pontus och Oliva som går förbi. Ropade på dom och snackade en bra stund med dem<3<3<3 Mycket glad vart jag då. Sedan kom ST dit och vi fick vara med  tidningen^^
Tyvärr kunde jag inte stå kvar med mina små kära språktomtar för jag skulle dansa 14. Så jag stack rätt så snabbt. På dansen var jag helt död och haltande efterom jag skadat mitt knä och trampat snett :/
Men det gick hyfsat ändå!! 5december kan ni få se mig på Hedbergska klockan 19.00 då vi ska uppträda med dansen. Snartska jag sova eftersom jag är helt slut efter 6timmars dans! :O:P

Ska bara tillägga att jag känner mig förjävligt ensam. Jag har verkligen ingenting nu. Kan inte ens ringa min föräldrar och be dem komma hit ifall jag skulle vilja och behöva. :'( Synd om mig



Bild från Sundsvallstidning

nöffnöff sjukan vaccinet

Jaha idag tog man den föraktade sprutan.
Jag var något orlig för den! Emma och jossie gjorde allt för att hålla mig lugn och det funkade hyfsat!
Jossie följde mig in och satt pch höll mig ihanden när sköterskan stack in sprutan iarmen på mig och då börjajde jag blir yr och kramade om Jossies hand vilket var tur att jag gjorde för jag fick ingen förvarning innan hon stack in den och förra gången jag inte vart varnad drog jag ut den. Men inte den här gången.
Kände mig något svimfärdig men svimmade inte!! Hade helst legat eftersom man blir så yr men det vart man inte ens erbjuden! När vi satt utanför i 10min snurrade det ihuvdet på mig och jag drog korta snabba andetag men lugnade ganska snart ner mig. Var lite yr i bollen enda fram i mot fyra till fem men sen mådde jag bra ett tag tills jag kom hem då jag började må illa så jag sov ett tag (3timmar) sen ffick jag lite mat i mig och sen mådde jag bra igen förutom den pulserande känslan i armen :/
Har jag otur som jag haft med tidigare vaccin så kmr jag ha ont tre dagar sen avtar smärtan så har jag bara lite smärta två dagar till!!!
Pratade nyss med världens finaste och underbaraste som förhoppningsvi kommer hem redan 11-12 december!
det är typ tre veckor? ^^ har ingen kalender här just nu.
Nee nu ska jag ta och lägga mig ner på höger sida, jag som älskar att sova på vänster :/
skulle ebtt om att fått den i höger ändå så jag kan sova på min favvo sida ^^
Aja nattinatti på er


pussis ciao <3

S j u k d a g

ska jag orkar hålla mig vaken till so you think you can dance? eller ska jag sova?
Hmm svår beslutsångest.
Imorn ska jag ta svininfluensa sprutan, ajajaj, jag som är så sjukt spruträdd. Julia kom och hålla mig i handen! (L)
och så vill ja ha minälskling som kan ta hand om mig när jag kmr hem efter skolan. Men jag kmr inte få nånting av det :/
Aja ska sluta klaga. Istället ska jag äta toblerone eller bullar. Mmmmmm, eller vad tycker ni?
Idag har jag varit hemma för jag kände mig inte så pigg imorse, men tog en sväng ner på stan till ica för att köpa mjölk så nu har jag kaffe imorn, så jag kmr klara av att gå till skolan (Y)
Nee nu har jag bestämt mig jag ska inte orka stanna uppe.
Godnatt på er


pussis ciao

<3

Hela dagen har vart riktigt jobbig men nu skiner solen igen för lilla mig ^^

Lance Romance sa: OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MariaErika, watching the world just pass me by. waiting for something to turn out right sa: vad?:O

Lance Romance sa: jag kanske a plugga i sundsvall nästa höst :D


Fatta vad glad jag är!!! Hoppas på att Tangi kmr göra det, inget är säkert än men det är ändå ett ljus i detta mörker^^

Puss Ciao <3

 




. . .

Jag skrämmer mig själv.
Jag är min största finende.
Jag är mitt största hinder.
Kmr jag nånsin vinna över mig själv?

Faan min natt är förstörd nu, och därmed min morgon dag...

På bättre humör

Var lite väl less igår när jag skrev. Haha förlåt för det.
Idag sov jag väldigt länge lyckades inte ta mig ur sängen förrän klockan ett.
vi hade även dans idag och för första gången försökte jag iaf prestrera och det såg min lärare så nu är jag happy happy för att jag fick beröm. ^^
När jag kom hem så hade jag fått paket av Ingrid och jag som ÄLSKAR paket slet upp det väldigt fort och fick ett stort leende på läpparna när jag höll i en ny disktrasa och två handdukar. Haha tror hon tkr att dom jag hade var smutsiga. Tur jag har nån som henne som håller koll på mig.
Och Jossie jag är itne alls glömsk kmr faktiskt ihåg att vi har matte prov imorn så jag ska sätta mig ner och göra lite uppgiter och repetera hur man löser dem.

Ha det så bra

Pussis ciao

Suss för exakt två år sedan<3

Jag och en av mina bästa vänner Jossie för ett år sen<3


Svenskhelvete

Uscha, jag hatar verkligen analyser och jämförande men detta tar priset. Håller på men en jämförande stilstudie och fattar inte ett skit av vad jag ska göra eller vad jag gör!
Huvva, nee det gillas inte!
För övrigt kan jag nämna att jag är hemma hos mamma och pappa. Jag har bakat himelskt goda bullar idag medan jag höll på med uppgiften från helvetet.
Igår var jag på Kälarne och träffade Erica AS. På köpet fick jag även träffa Charlie, Johan och Erik som jag fick en kram av eller rättare sagt tog en kram av. Vi var ute i kylan och frös tårna av oss. Allt var redan stängt vid 10 så i en timme gick vi runt och runt och runt.

Nee nu ska jag fortsätta kämpa den onda uppgiften
Ha det bra

Pussis ciao


Btw Erica är klantig som tappade sin mobil i toan!!!
Men jag älskar dej ändå<3 :)


So you think you can dance.

Åhh jag vill oxå kunna dansa som dom dära! :O
Jag blir så avundsjuk. Aja bara att träna på.
Idag så hade jag sov morgon till 12.30 så jag fördrev två timmar med att prata ut med en gammal bekant. Fick rättare sagt banka in lite vett i honom, och jag lyckades. Tror jag iaf. Aja får se om mina förmaningar och råd hjälpte. Vi får iaf hålla tummarna för det.
Men att leka Dr. Phil och steka bacon var iaf ingen hit eftersom jag brände mig flera gåner :( har fått jätte fula märken efter det oxå. Jag fick skynda mig till skolan och när jag kmr dit får jag reda på att vi inte har nån engelska. Något sur jag vart! Menmen satt och spelade kort med Maria och Julia och det var kulkul för vi spelade B nånting. Sen så kom Emma och Josse och joinade oss i president.
Josse: "Är det två?" *två femmor ligger på bordet"
Jag: "Fem"
Alla: "Hahahahaha"
Ok kan inte mitt brightaste drag menmen.
På naturkunskapen ska vi göra en musikal om organiskkemi, det blir intressant. borde kanske spela in den och lägga upp den sen?
Sen träffade jag Elinoch vi gick för att ta en fika. Henne har man inte sett sen vi var i london 2007. Förhoppningsvis kanske jag har hittat en dans partner? Vi får hopaps på det.
Sen gjorde jag en grymt god chokladkaka åt mig. MMMMm mumma :) jossie ska få smaka den imorgon bitti =)

Ha det så bra

Pussis Ciao

snyft...

Jag känner mig hemskt ensam. Saknar min älskling så sjukt mkt. dagarna verkligen släpar sig fram.
Idag har jag iaf gått med Ingrid på stan och det var sjukt kul. Hon köpte en tröja, ett par örhängen, en scarf och ett par öron muffar åt mig<3 Sen så skulle jag dra på den där lucia träningen som dom redan hade slutat med...
Så nu ligger jag här i min ensamhet i min säng och inväntar att jag ska dra på dansen. Har inte varit där på två gånger och så har jag träningsvärk kmr itne sluta bra :/
Aja nu ska jag tjocka godis och kolla på film :)
Ha de bra

Pussis Ciao



Tisdag

Började med dagen med att försova mig kraftigt men jag mådde inte så dåligt eller nått.
Körlektionen gick rätt hyfsat, krockade eller körde inte på nån iaf och sen fick min lärare rädd mig från ett fyllo. Sen kom jag hem lagade mat och sen har det bara vart utför, har bara börjat mått sämre och sämre under kvällen. Åhh änskar att Tangi var här så han kunde ta hand om mig :( Menmen får så lov att klara mig dom här 6veckorna.
Nu ska jag sova igen. Nattinatti


pussis Ciao


Renar

haha Ardi såg renar i haga!
Eller tydligen avr det rådjur men enligt henne är det samma sak. blåst iditit är vad hon är.
Men sedan måste jag dela med mig med den största förnedringen idag.
Jag: Jag är lappar som har renar inte bondar
Ardi: Bönder

Japp jag blev tillrättavisad av blatten :P Illa ;P

Sen så för er som kollat på Ullared ikväll så kan jag säga att Maggan och Gittan är jag och Jossie om 40-50år. Mohahahha.
Nee nu ska jag sluta bomba här.

Godnatt<3

Pussis Ciao

Varning!

Kom på att det är bäst att gå ut med en varning. mellan tiderna 14.35 till 16.35 kmr jag vara ute på Sundsvalls vägar så då är det bäst att hålla sig inomhus!!!


Måndag... Igen....

Soft dag även fast jag mått dåligt till och från :)
Fick höra alla spännande detaljer vad Joss, Johannes och Nicklas hade haft för sig på halloween. Hehe synd att ja missade Joss med sitt te vatten.
Sen så fick vi sluta 90min tidigare efetr som våran psykologi lärare är i Marocko, yippe! =) Så jag och Joss tog en tur på stan och jag hittade ett par hysat billiga skor som jag blev förälskad i!
Ikväll ska jag bara slappa och ta hand om mig själv lite éftersom jag börjar bli sjuk, funderar på fotbad, ansiktsmask, massa ljus och en trevlig film. Låter inte helt fel va? :)
Nee nu ska jag sätta igång med middag ska skippa dansen ikväll då felicia inte heller ska dansa och det kmr bara vara en massa repitition.

Ha det bra:)

Pussis ciao






Mitt enda köp i Scotland, helt underbart skön! Älskar den<3

Tillbaka till verkligeheten...

Jaha då var äventyren i Edinburgh över för min del då. Sitter just nu på tåget har precis passerat uppsala. Modet sjunker mer för varje samhälle eller stad vi passerar. Vill tillbaka till Tangi, det är med honom jag hör hemma.
Önskar att jag kunde vidra tillbaka tiden 8dagar då jag om till Edinburgh, upprymd och längtande efter äventyr.
Och det fick jag oxå. Haft en massa underbara dagar med min älskling och Ellah.
Idag följde mitt hjärta mig till flygplatsen helt slut för det var tidigt på morgonen. I hemlighet fantiserad jag om hur vi klev på planet tsm och sedan åkte tåg till sundsvall och att han skulle stanna en gång för alla hos mig.
Men den dagen dröjer. Men jag får väl drömma lite?
Än så länge får jag nöja mig med att ha sällskap av en förkylning eller nått. mkt trevlit.

Men bara 6veckor kvar sen kmr min bby hem för jullov. Längtar<3<3