Dag 1 avklarad!

Nu blir jag överaktiv igen... Men måste bara skriva lite om min hemska dag.
Nu har jag klarat av dag ett av min bantning. Äter bara bantnings produkterna just nu och planerar att göra det i en vecka iallafall. Började dagen med en shake, inte så gott... Soppan var däremot bättre. Brownie baren var itne så god, och kycklingsoppan nja.... Men dark choklate baren <3 den var asgod! eller så äre bara jag som vant mig vid sånt här.... eller? Har varit nära på att ge upp flera gånger, speciellt när man ser ens föräldrar att äta...
Men jag klarade det! Har även sprungit runt byn och kört mina mag övningar, med lite peppning från mina kära vänner och min familj ska detta nog gå<3 Och lite anamma i mig själv! och lite insperation från balklänningen.
Nee nu ska jag krypa ner under filten med en kopp te utan mjölk, buhu...
Nattinatt


Ciao



Nu har man fått skäll igen.. ;P

Nu har jag avrit väldigt oaktiv här igen så nu får man skäll igen ;) haha nerå. men det har varit mycket på senaste tiden.
Åkte till Nice med franska steg 5 och gick språk kurs, kanske kan skriva lite om den när jag har tid^^, Sen så äre ju slutspurten på skolan nu oxå och jag är ju inte den mest effektiva människan. Sen så nu på påsklovet har jag agerat lite mamma åt en kalv. Hmm fullt upp. Och så har jag ju lillJoker som kräver sin tid.

Igår tog jag en sväng till stan för att gå på kurs med Joker. Men innan strosade vi runt på stan. Jag inhandlade bland annat bantnings kur eller vad man kallar det. Så frånochmed imorse käkar jag bara pulver grejs, inte gott! Och avrför har jag falltit för detta då? Kom inte i min balklänning efter att ha varit i Nice, trodde jag skulle lyckas gå ner enbart av att träna och äta rätt, men icke, så nu får de bli drastiska metoder till balen, sen ska jag SVULLA igen <3

Nee nu ska jag göra iordning min pulver soppa....

Ciao

Jag och Joker en dag i hamnen<3