Fanfanfan....

Jaha, har fått ett nytt mail från den australiska familjen och dom vill att jag ska komma den första september då den förra au pairen var inte riktigt vad dom sökte, dom tycker att jag verka passa in bättre...
Faan vad gör jag? Vad ska jag välja? Hatar sånna här situationer...





Så mycket jag lämnar kvar....




Trevlig dag

Började dagen med att få frukost serverad av Rickard sedan vart det lång promenad för mig och Jennifer. Mysigt och givande. Men det var varmt, galet varmt! Men det är hur härligt somhelst att värmen är tillbaka! Eller vad tycker ni?
Vart bio på kvällskvisten. Vi gick och såg Pirates of Caribbean, min andra 3D film ;D
Nee nu ska jag ta och lägga mig och läsa min bok. Det här var jobbigt...

Glad Midsommar!

Faan vilken härlig midsommar jag haft!
Jag och Rickard seglade ut till skatan till Kristoffers stuga där vi skulle fira med han och hans släkt och grannar. Vi hade lite otur med vinden då vi fick kryssa ut hela vägen till Lörudden och det blir mer än dubbelt så långt ifall vi bara kunde ha åkt rakt fram. Vid Lörudden tog vinden helt plötsligt slut och vi rörde inte ens på oss. Så då vart de motor in till Skatan. Krille, Felix, Olof, Elin och Joel kom och mötte oss med motorbåten. När vi väl kom fram bjöd Krilles pappa på vin och sedan var det bara att slå sig ner vid matbordet. Det vart snapsvisor och andra låtar. Sedan var festen igång. Krille hade fått tag inått så han satt och gjorde flaming rock hela kvällen, stark kille. Vi andra nöjde oss med mildare saker.
Från ingenstans kom en båt med typ 15pers och klev i land, det visades att vi skulle tydligen åka med dem till Björkön så då vare bara att hoppa på och så begav vi oss till Björkön. Väl där gick jag och Rickard till min faster och hälsade på där medan dom andra gick till festen.
När jag och Rickard väl kom dit var det slut så då ringde vi efter Krilles brosa, Felix att hämta oss med båten, så bar det av tillbaka till Skatan där vi satte oss i Rickards båt istället och fortsatte firandet in på småtimmarna. Vi tänkte dygna men det var en ganska bra idé att vi gav upp de.
Nästa morgon åkte Olof vattenskidor och jaa, man fick sig några riktiga goda skratt. Killen var duktig, han tog sig upp på första försöket. Det var mer hans avslut som var underhållningen. Efter han torkat drog vi in till "centrum" i Skatan med lill båten för att köpa rökt fisk och glass. Men på väg hem upptäckte Krille att bensinen var slut i båten, men inga sura miner för det. han fick ro oss hem bara. Och vi tog oss ju tillbaka till stugan ;)
På kvällen var det pubafton men efter en öl gick vi tillbaka och kollade på film men jag var verkligen jätte trött så vi gick och la oss.
Nästa morgon vid 11 tiden började jag och Rickard vår seglning mot stan igen. Denna gång med mer vind och bättre tur med vädret.

Påväg från Björkön

Rickard och Jag

Fin båten

På båten



Rickard

Olof och Rickard

Krille var den som fick ro

Nehe... Ojdå...

hmm satt och läste gamla inlägg och det är ju så jäkla kul... Dessvärre har jag inte skrivit nått på sistone nu faan ska jag börja igen! Gör ett nytt ryck och försök ^^
Hade varit jäkligt kul om jag skrivit under studenten och sånt, för det hade inte varit helt fel och läsa om några år^^Alla påstår att det är sol här i sundsvall men jag ser faan ingen, plus att termometern visar 25 grader vilket jag inte direkt tror på. men så fort Nasho är klar med sitt möte så ska jag pallra mig ut ur min mörka dystra lägenhet.
Skärpning på mig säger jag bara, skäll lite på mig så kanske det blir lite bättre uppdatering här på bloggen ;)



En vår dag med Mary<3