Sko design

På senare tiden ar jag blivit riktigt sugen på att lära mig att göra skor. Inte som ett heltids jobb men lite mera som en hobby. Om det ändå var möjligt....

5:2 och ny fågelbur

Ännu en dag av 5:2. Honungsmelon och hallon smoothie till lunch tonfisksallad och lax till middag. 

Är riktigt nöjd över den nya fågel buren. Dom har så mycket plats och det känns även som dom har för lite leksaker nu. Gallret är liggande så dom tar sig runt mycket lättare oxå. 

Dagen ser ut att bli städning och One tree hill. Kommit längre än dom tidigare gångerna då jag alltid slutade vid säsong 4, kommit ända till säsong 6.



Nya buren 


Vs


Gamla



Älska måndagar!

Det är ju helt underbart att jag nu två veckor i rad lyckats börja på detta sätt! Spring tur vid Canal Giraut, sedan idag vart det nervarvning vid L'Aire SaintMichel. Sedan tog jag på mig att musklerna och bar upp den nya fågel buren uppför alla trappor för att sedan göra ren den i badkaret. Tips till alla dör ute som någon gång ska rengöra en stor fågelbur, gå till en biltvätt eller nått, gör det iallafall inte i badrummet. Vatten överallt. 

Lyckades ännu en gång tydligen att sjunga i kyrkan, även fast jag inte var lika övertygad själv som jag var förra veckan men aja, får väl lita på dom när dom sa att det lät bra.

Imorrn är det en ny 5:2 dag! Hoppas på det bästa!




Ojjjj

Glömde helt bort att berätta vad jag fick i mig till middag igår. En tacosfylld paprika lyxade jag till det med. Imorrn blir det svenska kyrkans ungdomsgrupp här i Nice. Vad jag längsta ^^

Tankar

 Vad gör man när man känner att man är inne på helt fel spår i livet? Men inte riktigt vet hur man ska komma tillbaka på rätt?
Jag menar alla drömmar och visioner jag hade i gymnasiet om universitet och världen visst finns dom kvar men kommer dom nånsin uppfyllas? 
Inte om jag fortsätter i den här stilen. Men är jag beredd att ge upp min bekvämlighet för att ännu en gång ge mig ut i det okända? Den som lever får se...

5:2 fastedag 4

Då vare fastedag igen och den här morgonen börjades med en honungsmelons smoothie med hallon. 90kcal. Vidare vid lunch blir det valnöt och apelsin sallad. Sen till middag får vi se vad det blir jag har två alternativ att välja och vraka mellan.

5:2 3 fastedagen!

Imorrn får jag dricka kaffe med mjölk Åhh vad jag längtar! För övrigt så har jag haft en bra dag. Fastan har gått bra idag och imorrn ser jag framemot en långpromenad om det inte regnar förståss. Ser dock inte lovande ut.

Latdag...

Lata tisdag... Har 5:2 dag idag oxå och då går allt så segare. Blir ingen större träning heller för den delen. Men har tänkt att passa på låta armarna få en omgång under fasta dagarna så kanske jag får ett slut på mina korvarmar

Har för övrigt pratat med en kvinna om nån hotell utbildning får se vad som händer med det.

Gjorde mig ännu en jordgubbs smoothie idag och sedan vid lunch gjorde jag mig en smarrig wok. Till kvällen nalkas torsk och grönsaker igen så hamnar strax över 500kcal idag. 





Underbar start!

Hemsk bra start på veckan! Började spring lite försiktigt i morse och till och börja med vart det 2.4km nånstans ska man ju börja oxå? Hitta nått program på runkeeper där man ska lära sig springa.

Bakade även chokladbollar och daimkakor idag med Claudia som är pojkvännens, kusins, frus barn. Fick har jag inte smakat chokladbollarna än.

På kören gick det awesome för att vara jag. Vart överraskad själv att det lät nästan bra när jag sjöng the rose. Kanske har kråkrösten flytt sin väg? 


Dock glömde jag appen på när jag körde bilen ^^

Söndag slutet på första veckan av mitt "nya" liv

Då var denna veckan nästan till enda och den har varit ett snäpp bättre än andra veckor. Har börjat med 5:2 och lite små träning så jag strävar mot någonting nu iallafall. Sedan så har jag pratat med mina föräldrar som alltid gör mig på då mycket bättre humör, sen så är det såklart söndag 20okt vilket betyder.... SOLSIDAN!!! 
Cagnes sur mer

. . .

Då var även lunchen avklarad!  Ca 185kcal, och det tog grymt lång tid att äta allt då det var rätt mycket mat ändå!



Nu blir de att avsluta städningen och ev en liten mys promenad i det fina vädret! 


Tidigt morgon?

Tog och sparka upp mig från sängen och gjorde iordning frukost! Lyckades somna på soffan igår under en film så därför vaknade jag nog tidigare idag. 

Det är sjukt fint väder ute så måste försöka hitta på nått vettigt! Kan dock bli svårt.

Aja godmorgon på er iallafall!

Ännu en dag till enda

Skön promenad vart det idag! Nästan milen är det tydligen?? På fredag ska jag försöka mig på att springa får se hur de hår nu när jag lyckades få skav sår idag. På med vaselin och tejp och lite mindre värme så ska jag nog slippa skavsåren. Belönade mig med en ypperligt god sallad efter promenaden. Med getost! Yummie!
Imorrn blir det fasta idag och jag ser fram emot det då det blir mumsiga saker ^^
Ganska skön och redan ha allt bestämt vad man ska äta och när. 

För övrigt pratade jag med mina köra föräldrar idag vilket kändes bra, men nu kanske det inte blir julfirande hemma! Första gången på jag vet inte hur många år! Minst 15må det iallafall vara!




Vacker dag!

Startade morgonen med en dunder frukost så jag står mig ett tag. Planen är just idag att promenera 9kilometer med 300meters stigning så rumpan får jobba lite oxå. 


Första dagen avklarad!

Då var första dagen avklarad och det har ju gått hyr bra som helst. Var lite jobbigt på kvällen då vi åt middag lite tidigt. Att komma ihåg till nästa gång! 
Middagen bestod av quinoa, broccoli, kalkon, paprika, lök och kiwi! Pojkvännen åt samma sak! Dock var han fortfarande hungrig efter så han åt lite annat gott efter. Men skönt iaf att slippa göra två rätter! För att sammanfatta denna dag fick jag i mig omkring 480kcal och då har jag lagt på lite extra för att ha marginal.
Nu är det bara att invänta torsdagen för nya upptäckter! 



Mellanmål check

Med tanke på att jag inte har ana än att äta mer än frukost och middag så passade ett litet mellanmål perfekt som bestod av en halv kiwi och en halv paprika då jag ska använda dom andra halvorna till middagen sen! Wohooo!


Första dagen på 5:2

Då har jag äntligen börjat! Frukosten bestod av en riktigt god smoothie på 164 kcal. Jordgubb, apelsin och banan. Kommer vara riktigt lätt om det ska vara såhär gott! :)

Måndag = sång i kyrkan

Måndag eftermiddag och det betyder att snart är det sång dags i svenska kyrkan i cagnes sur mer. Började förra veckan i ungdomskören. Skönt att det bara är jag och Linn volontären. 
Idag har jag även handlat allt jag behöver för dieten. Så har denna vecka klar. Börjar imorrn. Tog mig minst två timmar att hitta allt men det löste sig. Men det kommer bli dyrt....




Hej igen!

Har haft en jäkla svacka att jag varken velat göra det ena eller det andra. Men imorrn ska jag iallafall ta och köpa lite saker för att äntligen börja med 5:2 dieten. 
En annan sak som fick mig att vilja blogga igen var ett intressant svar på ett av mina inlägg. Då vet jag ju att det faktiskt folk som tittar in på bloggen till och från ;)