Sköna måndag!

Ganska skönt att ha kommit ihåg igen på löpbandet. Haft en onyttig vecka och inte tränat... Så vågen var inte så snäll imorse! Men det motiverade mig till 45min på löpbandet! Så det var bra!


Sluuuuuut

Har hjälpt till på svenska kyrkans julbasar i helgen och jag måste erkänna att det var en av dom jobbigare sakerna jag har gjort i mitt liv med en massa barn som pratar tre olika språk! Visste inte ens själv vad jag pratade till sist





Försvann lika fort som den kom...

Har nu insett efter två träningstillfällen att min så först försvann lika oväntat som den dök upp. Och det känns rent utav förjävligt!
Förra veckan trodde jag bara att det var för att min pojkvän ar där och så började jag inte dagen med en springtur som jag annars gör måndagar. Så idag tvingade jag min pojkvän att ta fram hans löparband som tog oss mer än en timme men likt förbannad lät jag som en kråka.... Och jag som hade sånt flyt...

Aja nått som är toppen iaf är att jag gått ner ett halvt kilo till genom att nästan inget höra förra veckan, varken diet eller riktig träning. Men ska komma igen denna vecka igen. Men ska ha en 5:2 fri vecka igen för att se om det kanske funkar bättre då jag kommit igång med träningen


Såg denna på instagram. Tyckte den kändes passande!

Åska...

Fy faan vilken natt. Vaknade av att hela lägenhet skakade och att det small som faan. Hoppade någon meter och det tog ett tag innan jag lyckades fara att det var åska. Normalt tycker jag att åska brukar sluta efter ett tag men inte den här natten. Låg nog vaken i tre timmar och lyssnade på den innan jag tillslut somna

. . .

Vet inte vad det är
Men är omotiverad till allt, less på allt och trött på allt.
Ska försöka ta mig en promenad ner till Massena för att se om lite fönstershoppning kan göra mig på bättre humör och kanske tillochmed en starbucks.

Ha en bra dag ni andra!



Dag 5 plankutmaningen


Den hära plankutmaningen tar redan död på mig... 40sek... Herregud ska ju till minst 200sek till

Bra och dåligt humör

Är både på jätte bra humör och ett riktigt pissigt humör samtidigt. Är riktigt glad och nöjd över min viktnedgång, fåglarna, en annan hemlighet som jag berättar mer om nästa vecka, att julen börjar närma sig. Men sedan så känns allt pissigt idag. Jag hoppade över min tänkta 5:2 dag får se om jag lyckas få in två 5:2 eller inte denna vecka, iallafall så hoppade jag över den för jag ade behov att spring och rensa tankarna så tig mig en springtur på 45min istället.

Sedan så har jag även tagit mig förbi Dag 4 på utmaningen. Måste börja skriva ner det annars kommer jag tappa bort mig...





 Det bästa med Nice är nog att kunna springa klockan fyra på eftermiddagen i november i linne till denna utsikt över Medelhavet




JAAAAAAAA! 1-0 till mig

Som sagt hand jag invigning av mig själv idag. Och jag har lyckats! En månad tidigare oxå! Det firas med sol sken, 20grader varmt och kall nyponsoppa. Så nu ska jag sätta upp nya mål att sikta mot!


Härlig eftermiddag

Eftersom jag glömde bort tiden helt så vart det ingen kyrka för mig idag. Så tog mig en tur till Canal Gairaut för en intervall spring tur och rätt överraskad över resultatet. Kan så mycket mer än jag trodde! Sedan så är jag riktigt nyfiken på morgon dagens vägning känner på mig att den här veckan har jag lyckats till min första målvikt. En månad tidigare än jag satte som mål. Men som sagt får se imorrn.

Ringde pappa och grattade honom på farsdag. Hade fixat med mamma att hon skulle köpa trisslotter till honom. 

Utsikt från Gairaut 


Bild på våra nya tillskott!


Dumle hanne

Smarties hona

Hoppsan... 1liten = 2 stora

Idag så åkte vi till en fågelmässa i Antibes och tänkte köpa som mest köpa en liten fågel. Dock kom vi hem med ett nytt par av nymfparakiter/nymfkakaduer. En vit hona och en grå hane. Men dessa är "vilda" dvs att dom är inte vana vid hand. Så nu har vi fyra stycken! Hittills har det gått bra. 
Dom nya har vi funderat på namnen smarties och daim som mcflurryn men vi får se.

Iallafall så var nog kompis som var mest intresserad. Puppan ville mest komma till oss. Men det ska nog gå bra. 
Till mössan följde även gerome, leatithia och Claudia, och tur var det! Annars hade jag fått ätit sockervadd ensam;) Claudia är 8år så hon var snabb på att upptäckasockervadden.

Kvällen bestod av pizza massa prat och GTA.
Får se vad vågen säger på måndag och framför allt kroppen imorrn vid Canal gairaut! Med tanke på att det vart några glas vin ;)

Utmaning!

Kollade runt lite på Facebook och såg denna!
Utmaningen accepterad! Dag 1 redan innan jag går och lägger mig!




Fredag kväll!

Förutom att jag fastnade framför GTA några timmar, sen vart det en lugn joggning på 2.5km. Vet inte om det är så bra att träna 5:2 dagarna.

Sen kom fredags myset med ett badkar och film! Sedan till middag vart det tacos paprika. Massa gott! 

Telefon jäkel!

Vad är det för fel på en telefon som ringer utan att ringa? Den är inte på ljudlös men ändå ringer den inte och det går till röstbrevlådan. Händer inte varje gång nån ringer men ibland... Störigt..

Aja på med glada fejset för idag är det 5:2 dag! 

Flyt!

Igår hade jag ett riktigt flyt. Började med en promenad som övergick till en jogging runda på 7km för att sedan promenera hem igen! Flyt!!!


Buffalo Grill

Helgen som var var riktigt trevlig. Gick med pojkvännen och Linn och hennes pojkvän på Buffalo grill här i Nice. Riktigt nice om man är sugen på stek.
Så hett tips för dem som ska till Nice! Fick även sockervadd fast jag är lite för gammal.
Efter en trevligt middag tig vi ett glas på baren rakt över gatan innan vi sa hejdå.
Trevligt ute kväll med andra ord

. . .

Ännu en 5:2 dag slut och lyckades få ihop endast 422kcal hur det nu gick till? Glömde bort att äta mellanmålet så jag tänkte ta den som efterrätt men det vart inget av det heller. Aja. Imorrn siktar jg iallafall in mig på en springtur. Ska bli fint väder. 
Godnatt 



Äntligen!

Åhh vad härligt! Äntligen fick man sig en utgång både svenskt och fransk!!!  Kan man önska sig nå mer??

Förövigt så kommer jag nog hålla den vikten jag hade förra veckan även fast jag har gjort 5:2.., ätit ich druckit riktigt med onyttigheter denna dag....

Aja plus minus noll är bättre än plus minus plus

5:2 dag 6!

Idag blir det honungsmelons smoothie igen till frukost då jag måste äta upp den. Kan jag frysa in den eller bör jag äta upp allt?