P.S. I love you...

Har precis kollat på den filmen och när jag tänker efter så är det ganska så precis ett år sedan, (i början av min vistelse i Nice) som jag så gärna ville se den filmen.
Den får mig att tänka på dig och den trygghet jag hade hos dig. Det är lite sorgligt men det har gått mer än ett år nu. Dags att släppa det?
Iallafall så åkte familjen vid 4 för att lämna av Darren på flygplatsen då han ska iväg och jobba igen, så jag passade på att ha lite tid för mig själv. Pizza, vin och chips. Inte helt fel kan jag lova. Jag har verkligen saknat att vara själv men det är nått som är fel.
Jag är inte i mitt eget hem med min ögonsten. Tiden går fort men ändå känns det väldigt långt kvar... Längtan till det förflutna blir starkare med tiden...


The Reed Family

Nu äre så här att den äldsta tjejen fyller år på tisdag eller tisdagen efter det tillochmed. Men eftersom pappan jobbar på andra sidan kontinenten så firade vi henne idag.
Vi tog oss ner till Mansfield hotel och åt gott och drack gott. Darrens föräldrar är verkligen jätte snälla mot mig, och orar sig över att jag inte trivs eller har nog med fritid. Underbara människor.
Iallafall så åt jag Lamm, (Ja mamma du läste rätt) och det var riktigt gott, (ja mamma du läste rätt igen). Lucy vart överglad åt sin svarta ridhjälm. Men jag väntar med min present till hon fyller år på riktigt.


Kvällens Outfit

Lucy börjar fatta vad det är

Överlycklig tjej

Bordet runt; Jack, Lis (farfar), Darren (pappa), Meg, Robyn (mamma), Mickey (farmor), Jessie, Ellie (Lucys bästa kompis), Lucy

Ojj nu har jag missat att uppdaterat igen

I fredags var det festligheter istan. Fyrverkerier och parad. Man hyllade polis och brandkår tror jag. Men hade en stor parad genom stan med brand och polis styrkor från närliggande småstäder oxå. Sedan sköts det en massa fyrverkerier och jag som verkligen älskar fyrverkerier<3 Något glad jag var!

På lördagen sov jag ut lite ända till 10, fy skäms på mig. Robyn stack med ungarna redan vid 9 så jag fick lite brått ner på stan för att hinna se när tjejerna skulle rida i paraden. High Country festival hette festivalen i helgen och det var en stor parad med crossar, hästar, folk. Och så var det en Bush Market med en massa skit. Jag kollade på paraden innan jag träffade Grace en stund och efter det hämtade jag Julia och vi käkade lunch på stan.
På kvällen åkte vi ut till Libby, kvinnan som har det jätte stökigt hos sig, och grillade. Jag tog med mig min vin flaska och kände mig lite bort kommen då jag inte hade något glas så jag satt och övervägde att dricka ur flaskan men Libby räddade mig med att fråga om jag ville ha ett glas. Kollade dock glaset noga innan jag drack ur det så det inte skulle vara en massa skit på det. Hennes hus ser verkligen ut... aldrig sett nått värre faktiskt...
Kollade även igenom hennes fotoalbum från när hon var i europa för 26år sedan. Massa fina kort.

Idag så åkte vi iväg till Benella för att Robyn skulle tävla dressyr. Finns väl inte så mycket att säga om det faktiskt.


Jack, Jessie och en del av Lucy på fredag kvällen

Jack visar hur man dansar

Ska föreställa alla utryckningsfordon med deras utryckningsljus

Planen där fyrverkerierna utspelade sig

Lördagens parad, crossar

Säckpipor och trummor från Wangaratta

Bravehearts

Nånting

Lucy i Pony Club

Meg och Jessie

Västern

Libby's badrum

Trött tjej...

Igår var man på formal då... Fick vänta  en evighet på bussen så jag sprang och köpte lite färdkost, cider, bussen kom ju såklart när jag stod och skulle betala men jag hann tränga mig in i bussen. Älskar verkligen att vi var mer än dubbelt så många än vad bussen var ansedd för. Fick sitta i Julias knä hela vägen, 20min ungefär. Träffade en massa nya människor och hade riktigt trevligt. Det var nte riktigt som våran bal, utan mer klä upp er fint och supskallen av er. Eller inte för alla men dom flesta. Det skulle egentligen sluta 2 men slutade av nån okänd anledning redan halv tolv... Julia åkte med Lauren och jag anslöt mig till Tom och hamnade på en efterfest som inte var det minsta rivigt, men kul hade jag.
Idag mår man som man förtjänar men har ändå lyckats tvätta två hästar och städat lite. Ikväll blire fyrverkerier nere på stan och nån parad så det är nog dags att fixa till sig snart.


Bussen dit



Vad dom nu än heter...

Grace och Lauren och nån

Dancefloor



Fransmannen och nån

Inne på toaletten



Påväg hem vart de allsång

Ölbong

Gladstämmning


Fixad och klar


Jaa då var man klar för formal. Jack har valt klänningen och Jessie skorna. Meg hjälpte mig med sminket... Inte allt för nöjd men det får funka... Håret vart itne lyckat heller men de vart de ju inte på balen heller :) Men jag är väl helt ok, lite orolig bara över att jag ska vara överklädd. Skål på er

Grottbjörnens Folk <3

Har precis suttit ute i solen och avslutat min bok Grottbjörnens Folk av Jean M Auel. Började faktiskt läsa den i somras men glömde den när jag åkte till Grekland så då kötpe jag en annan jag som jag avslutade först.
Tycker att Grottbjörnens Folk var riktigt bra. Svår att släppa eftersom det händer saker hela tiden. Man får följa med en kvinna som heter Ayla som är från Dom andra och hennes nya liv hos Klan folket. Längtar redan tills jag kommer hem och kan börja på den andra boken i Jean M Auels serie.


Ojj 6dagar sen jag skrev!

Hade inte räknat med att det hela 6dagar sen jag skrev men tydligen så har det de... I lördags red jag Boots för första gången och hur kul var inte det? Bara flumma runt på en gammal häst i en western sadel. Hur kul som helst!
På kvällen drog jag och Julia med Grace till Jimmy som hade sin 18års fest. Hade mycket trevligt där. Det var som en maskerad så jag klädde ut mig till en polis.
Igår hade jag världens hemlängtan och ville bara hem i princip. Men som tur är så kunde jag trösta mig med marabou och cookies från Ica.
Eftersom jag mådde så dåligt igår så överraskade Robyn mig med svenska köttbullar, potatis och "lingon sylt". Det är itne riktigt sylt men smakar nästan likadant. Jag vart överlycklig istället och bara klämde i mig maten och slickade iprincip ren tallriken. <3
För övrigt har det väl inte hänt så mycket mer. Förutom min vardag med att städa och ta hand om barna och sånna där saker jag aldrig gjort hemma i sverige.
Jag tror att den här resan var något av de bästa jag kunde göra eftersom jag lär mig att ta ansvar och städa. Hoppas bara det håller i sig när jag kommer hem.


Melbourne Cup

Idag har Mansfield fått besök av Melbourne Cup som är ett galopp lopp som är ett av de största evenemangen här. Självapokalen är värd 200.000 dollar och väger 6kg om jag inte missminner mig helt.
Jag tog med mig Jack ner för att kolla på allt spetakel men han mådde verkligen inte bra så vi åkte ganska snart hem igen. Efter att Robyn slutat och kommit hem drog jag ner på stan för att träffa Julia en sväng. Hon avr med en tjej från tyskland som heter Klara och vi gick till Starcafe för att köpa nått att äta, (eller dom skulle äta)
Vem möter jag inte när jag kommer in om inte Luke? Julia tyckte det vart lite konstig stämning eftersom det vart lite knas på festen men som vanligt märkte inte jag det. Sen när vi satt ute på gräset kom självklart Dan och satte sig en bit bort med hans flickvän, som jag faktiskt inte visste att han hade när han frågade mig om balen. Så allt vart bara konstigt och jag kände blickarna av Nikki, som för övrigt var med till tävlingen i Melbourne och som varit jätte trevlig mot mig... Här hemma tycker Robyn och flickorna att det är jätte kul, dom kallar mig "Boyfirend stealer" vilket jag tycker är lite hårt. Imorrn ska vi ta en sväng in till Melbourne och plocka upp Darren sen får vi se om jag hinner med at kolla på Netball på kvällen, hoppas ;)


Formal

Jaha då har man fått biljetten från Dan oxå till balen. Helt gratis, inte dåligt! Så den 27e ska jag på avgångsbalen. Komemr kanske inte vara lika mustigt som student balen men det är iallafall en bal!
Har haft ledigt idag så jag har bara legat inne på mitt rum även fast det varit asfint väder ute.
Träffade Julia en stund och kollade lite när hon spelade Netball med Grace, men kunde inte vara kvar alltför länge.


Biljetten som jag råkade skrynkla ihop lite


Jack leker att han har kjol på sig


Bästa helgen hitills!

Haft en helt underbar och spontan helg kan man säga. Därför jag inte uppdaterat nått ;)
På fredagen fick jag reda på att det skulle vara fest följande dag och att jag kunde komma. Lite senare fick Robyn ett samtal om att hon fått tillåtelse att tävla grade 4 utanför Melbourne och undrade om jag ville följa med. En timme efter det var vi iväg med lastbilen, 4ungar, en häst och all packning eftersom vi skulle vara borta över natten. Vägen dit var lång och det vart inte bättre av trafikrusningen i Melbourne. 4 skrikande ungar, en orolig häst och en trött och irriterad mamma. Själv försökte jag bara drömma mig bort och hålla ungarna så lugna som möjligt. Men när vi väl kom fram var det helt underbart. Jag sov under ett bord i en "swag", barna i lastutrymmet. Jag och Robyn sov inte förrän framåt halv tolv eftersom vi satt uppe och pratade med Jane och drack öl. Klockan två på natten var Jane och Robyn uppe och satte på täcken på hästarna för tydligen var det en regnväder påväg så stod dom och diskuterade ifall dom skulle väcka mig eller inte. Men tillslut gjorde dom de och ja la mig i baksätet i lastbilen istället. Något obekvämt.
Nästa dag satte tävlingen igång. Robyn skulle hoppa 3 banor. Tog hela dagen och jag var stressad och nervös att jag inte skulle hinna hem till festen. Vi lämnade Melbourne runt 5 och kom hem runt 9. Då vare bara att släng in sig i duschen och då kom Grace och Julia hit. Tydligen skulle Graces pappa skjutsa oss till Tim som hade festen. Jag fick stressa som faan för att hinna bli klar. När vi väl kom fram fick jag reda på att alla tydligen trodde eller tror att jag och Luke har nått på gång. Har träffat killen en gång men det verkar tydligen inte spela nån större roll. Iallafall så gick vi mot dansgolvet och stannade och pratade lite här och där. Helt plötsligt kommer Tim dragandes med Luke och så försvann bara Julia och Grace helt plötsligt. Så vi stod och pratade en stund innan han erbjöd mig en cider. Så vi gick och hämtade den innan jag återigen gick till Julia och Grace och dansade. Alla stirrade hela tiden och frågade folk som pratat med mig vem jag var. Mot slutet började jag snacka med en kille som heter Dan, han undrade om jag hade lust att gå på Formal så han ska fixa en biljett till mig.
Graces pappa kom och hämtade oss och släppte av mig och Julia hemma hos mig eftersom hon skulle sova över här. Vi var ganska så trötta efter kvällen så vi somnade ganska på direkten.

Idag så kläcktes en kyckling. Den var nära att dö men nu är det fullt liv i den och dden kommer antagligen hålla mig vaken hela natten med sitt pipande... Jag och julia tog med oss barna med oss och lekt lite i lekparken, och kvällen tillbringades hos Mickey och Liz (Barnas farmor och farfar) där även Darren's bror och hans familj var. Riktigt trevligt, och god mat, och champagne, och OST!! Så jag var riktigt nöjd! Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorrn!




Vårt läger


Jessie


Folk


Middag


Dooley som inväntar hoppning


Första hoppningen


Hemkommen efter fest


Julia's nya vän

Äntligen!

Jaha då har ännu en dag gått, och den här kvällen har jag faktiskt varit utanför huset!!! Jag och Julia var nere vid fotbollsplanen och kollade på när Julia's lag spelade netball, sen när Grace och Luke spelade. Var riktigt kul, men jag fattar inte så mycket av det. Var riktigt underbart att få komma ut lite, lufta huvudet. Höll faktiskt på att bli lite smått galen att inte få komma bort.

När jag skulle skjutsa hem Julia hade jag problem att hitta hel ljuset och när det väl var hittat så upptäckte jag när jag körde att jag inte såg ett piss på instrument brädan så det var bara att stanna och med Julia's hjälp försöka hitta knappen för det. Vilket vi inte gjorde så jag tände lampan i baksätet så jag skulle få åtminstone lite ljus... Men jag vart lurad hela tiden då jag trodde att det var en bil bakom mig. Sen så var jag nära på att köra på en wombat eller nja... 3meter ifrån men jag skrek ändå som en stucken gris då dom var större än jag trott. Sen så såg vi en koala oxå som klättrade i ett träd, jätte söt.

Dagen har tillbringats med Jack och vi tog en fika dejt på stan ;)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgonbitti ^^

Satte Jack på cykeln och tog en promenad ner

Vanillamilkshake

Påväg hemmåt

Min bil

Sköööööning!!!

SnyggaBrudar.se

PAKET!!!!

Nu äntligen har mina grejjer från sverige kommit! Är överlycklig över alla kläder, skor och väskor som mamma skickade hit. Men mest av allt är jag tacksam över att hon skickat; tunnbröd, kaviar, choklad, MINA FAVVO KAKOR och TROCADERO!!!!! Min mamma är den bästa mamman ever! ;) <3

Puss på dig!!!


Sushi kungen!!!

Men underbart grym jag är då!! Har lyckats göra sushi, ok då fick lite hjälp av Robyn men ändå! Så det vart sushi till lunch och imorrn blire samma sak då vi gjorde lite mycket ;)
Tror att det här har varit den bästa dagen hitills faktiskt, vi tog en promenad med barna till skolan, tog med oss hundarna och satte Jack på en cykel, sen körde vi en liten power walk tillbaka. Har dammsugit lite och dammat av lite i vardagsrumemt sen tog jag ut Gus. Borsta honom en bra stund efter som han fäller så mycket päls, red honom i "arenan" och vi galopperade för första gången idag och det gick riktigt bra förutom att han är väldigt obalanserad, vart ett jätte kort pass eftersom det gick så bra. Red upp till vägen istället men han var så tillsig att jag red tillbaka och släppte han i hagen igen.
Funderar på att ta en liten powernap nu på maten innan jag sätter Jack i arbete med nått, får se vad jag hittar på.

Ha en grym dag allesammans när ni vaknar ;)



Mums <3


Helgen över!!!

Åhh vad skönt att helgen är äntligen över!!! Måste vara en av dom få som tycker det. Men varannan helg har jag barna fredag, lördag och söndag. Vilket är väldigt krävande även fast dom är väldigt bra uppfostrade. Lyckades bli lite små krasslig igår, eller ganska kraftigt faktiskt... Men idag har de blivit mycket bättre och imorrn hoppas jag vara ännu bättre så jag kanske kan ta bilen och åka bort ett tag, måste få komma ut lite känner jag...


MaryRose

Min dansade lilla fågel unge! Har redan gått en vecka sedan jag snackade med dig på skype. Saknar dig och våra tokiga påhitt. Friluftsdagen då vi spetsade kaffet och sprutade grädde på varandra för att sedan vandra på stan i sur grädde. Har inte ätit sprutgrädde sen dess. Eller som våran ladies night då vi matchade oss själv med Joker. 50dagars då vi var 80tal. När vi sprang runt i skolorna och gömde choklad tomtar. Naken bad i Sidsjön mitt på ljusa dagen eller den gången då vi verkligen klickade med Maria's milshake. Min älskade fågelunge vad underbart det är att ha dig som vän. SOULMATE<3




Tävling

Jag är med och tävlar i en massa grymma tävlingar hos http://hiilen.blogg.se/category/tavlingar.html 

En månad och 3dagar...

Tiden går för fort fram jag hinner inte med mig själv, har redan varit här i över en månad och nu äre bara fem månader, och jag har redan börjat fundera på hur det kommer vara när jag kommer tillbaka, inget kommer knappast vara desamma. Ett halvår är ganska lång tid även fast det går fort...
Jag har redan börjat fundera på vad jag ska göra härnäst, har funderingar på USA och frankrike. När ska jag lära mig att leva i nuet?


Wow!

Ibland förvånar jag verkligen mig själv. Gjorde pannkakor till lunch idag, inte alltför svårt har ju gjort det massa gånger förut så det är inte det som förvånar mig utan att JAG gjorde EGEN hallonsylt!!! Det är kanske inte så svårt men att JAG gjorde det! Sånt händer verkligen inte varje dag! Unbelievable!


Missade Kanelbullens Dag!!!

Hade jag varit lite snabbare i huvudet hade jag kommit och tänka på det, men nej jag är lika trögtänkt som vanligt. Annars hade jag klämt in bullbak nånstans på den här oändliga dagen. hunnit med en del!
Picknick i parken, fått ut ungarna på hästarna, städat, haft våran lilla Xfactor, lekt, solat och lekt lite till. Känenr mig väldigt produktiv på dagarna! Helt otroligt!


Lekparken

Jack

Jessie

Meg

Lucy

Den här bjuder jag på bara för att den är grym!

Lek med vatten

Sol <3


Moster!

Jaha då har man blivit moster igen ^^ fjärde gången ;) Tette har äntligen fått sin lilla dotter. Åhh vad jag önskar att jag var hemma i Sverige nu så man kunde få se henne!
Men så är inte fallet, just have to suck it up... Hmm, får träffa lillstumpan sen när man kommer hem.

Idag har JAG städat hela huset. Sug på den ni ;)
Red även Gus lite men det gick inte alltför bra idag dock.. :/