Skridskor i Nice!?

Fy faan vilken underbar dag jag har haft! Eller tja vart lite sen imorse till skolan och själva skolan var väl inte särskilt speciell. Efter skolan dock så övertalade Juliette och Barbara mig att följa med och åka skridskor. För det först så har jag inte stått på skridskor på ett antal år och sen så kände jag att jag hellre skulle vilja hitta en kostym till imorrn då det är haloween.
Men följde med tillslut. Och jag är jävla glad att jag gjorde det med tanke på att vi hade jävligt kul. Fast jag känner att jag verkligen inte representerade Sverige nå bra... Juliette hoppade och jag skulle hoppa två gånger men det slutade med... Ett grovt fall på röven!
Men kul hade vi åt det och resten av hela ishallen!

Menmen lite glädje bör man ju ge världen


Kyla...

Fy faan det börjar bli kallt här. Var bara 16grader idag så både halsduk och vantar åkte på.
Plus att vårat rum i värdfamiljen inte har något element... Så tjocksockorna åkte på och den sista raden av daim fick trösta mig. Senare ska vi möta upp med andra studenter för en kvällschoklad på ett café, eller kaffe för min del. Sen ska jag väl till Florent där jag tillbringar dom flesta nätterna av flera anledningar. Känns mig mer hemma där än här, fri att kunna göra vad jag vill. Sen så är ju lilla Bob där med.


Lycklig och nöjd

Om man bortser från allt som har med Checkpoint och göra så måste jag erkänna att livet leker annars! Är så sjukt lycklig att jag är här igen. Imorrn har det gått två år sedan jag kom hit första gången. Känns som evigheter sen.


Hejhopp!

Tröttare tjej får man leta efter...
Hade tänkt sluta på Checkpoint igår eftersom jag är löjligt underbetalad och sliter som ett djur. Men så igår fick jag börja blanda drinkar och det var så grymt kul så nu står jag inför ett stort val. Vill ju verkligen lära mig Bartender yrket men är det verkligen värt allt slit och allt jag missar?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/932886/images/2012/pic_50866d869606ee35560f9c87.jpg" class="image">


Oct. 16, 2012

Jag älskar verkligen livet och allt vad jag får uppleva. Trodde verkligen inte för fyra år sedan att jg skulle sitta här i Nice med plugg och jobb. Ganska fantastisk om man tänker på det, då inget av det jag gjort hittills har varit ogenomtänkt eller planerat. Mer slumpen och spontaniteten som tagit mig hit.


Det går verkligen åt rätt håll!

Åhh vad lycklig jag är förtillfället. Livet här rullar på riktigt bra och som vanligt så jobbade jag ikväll på Checkpoint.
Har jobbat nu tre gånger och nu vill dom att jag sk ta fler kvällar i veckan och även börja barträna mig! Ännu en dröm som går i uppfyllelse. Denna stad är verkligen fantastisk!

Nu måste jag se till att försöka få mig 4timmars sömn då jag har skola imorrn och denna vecka tänker jag inte komma försent!!


Friday I'm inlove

Väntar på att Florent ska bli klar på jobbet för en kaffe på stan innan jag drar till skolan. Och sedan 17.30 är det helg. IGEN!! Tiden går så sjukt fort här nere nu när jag fått rutin i livet.
Dick har jag inte listat ut än vad jag ska höra efter detta...


Härliga torsdag!

Godmorgon! Min torsdag kunde inte ha börjat bättre! Eller jag var lite nere och deppig imorse men för att pigga upp mig idet trista vädret här köpte jag mig en lyx frukost!
Bytte ut den trista croissanten mot en mumsig yoghurt!


Torsdag kväll

Precis hemkommen från ridningen som gick grymt mycket bättre än förra gången. Fick iallafall någon ordning på hästen tillsist.
Just nu är jag helt slut men måste försöka pallra mig till duschen innan det blir nån sömn inte bra på grund av häst lukten utan även att jag svettades som en gris när jag lyckades börja jobba hästen.

Tillbringade närmare två timmar på stranden idag. Kalas härligt!

Hoppas ni alla har det bra där hemma i höstvädret!


Godkväll allesammans!

Har haft en riktigt bra dag faktiskt. Hjälpte en vän här i Nice då han beställt en ny säng som skulle komma mellan 9-11 och han började jobba 8 så jag drog till honom imorse istället för att ligga hemma och dega hela morgonen. Plus att jag fick gosa med hunden i två timmar. Dom kom strax efter 10 och ställde in den nya sängen sen behövde jag bara skriva på ett papper. Som tog vart jag bjuden på lunch strax efter ett vilket var riktigt uppskattat för normalt blir det en baguette eller panini men idag art det pasta carbonara. Den godaste jag ätit i hela mitt liv! Fick skjuts till skolan sen vilket jag ångrade fort han börja köra då fransmän kör som idioter.

Iallafall ikväll så är det Ghost med Ef som gäller. Lillördag var det va? En men jag känner verkligen att jag behöver andra runt mig och komma på andra tankar eller inte behöva tänka alls! Kvällen har varit rätt så turbulent


Happy hoppa

Armarna värker, fötterna värker och jag är grymt trött. Men jag är så överlycklig att jag verkligen gör detta. Det är värt varenda droppe svett och att jag är underbetald. För jag gör det som jag knappt vågade drömma om första gången jag var här, eller till och med så sent som i början av sommaren trodde jag att denna dröm var ouppnåelig. Men nu sitter jag här i Nice, på en skola och har ett extra jobb på en bar. Livet leker!


Ny vecka! Ny månad! Nytt liv?

I mina fina kalender står det att mina två vita månader ska börja idag. Detta skrev jag dock när jag var i Paris och inte visste om att jag skulle hit och plugga. Så nu är det frågan om jag ska full följa detta eller skjuta på det? För jag vill inte missa allt det sociala och jag har nog inte karaktär nog att gå ut med dom andra utan att ta ett glas, och då kommer jag undvika det och missa allt kul...