Big City Life

Nu på senare tid har jag börjat tänka tillbaka och faktiskt sakna på riktigt tiden i Versailles och Paris. Det är nu ett år sedan jag började lära känna en stad som skulle komma till att ligga mig varmt om hjärtat.
 
Visserligen har jag varit i många stora städer, men aldrig bott så nära en stad som Paris!
Den härliga staden med all shopping, all historia och alla dessa människor! Och dessa människor jag lärde känna! Alla de människor som tog mig till dom med öppna famnar och var intresserad av att lära känna mig.
 
Saknar verkligen denna tid i mitt liv...
 
 
 

Ett år sedan jag träffade personen som kom till att förändra mycket i mitt liv<3

Idag är det då vår årsdag! Min och Josefins!
Vi träffades för ett år sedan och några dagar och bestämde att vi, för ett år sedan, skulle ta en tur till La Defense och shoppa och äta. Väl där bestämde vi oss även för en utekväll i Paris och Showcase. Vad jag inte visste då var att denna brud skulle komma till att förändra mycket i mitt liv. Att jag skulle lära mig en massa saker från henne och att hon skulle lära sig dricka vin och öl av mig.

Kan säga utan att ljuga att utan denna brud hade Versailles och mitt liv nu inte varit det samma.
Vi har gjort så mycket saker tillsammans, varit med om både bra och mindre bra saker (tycker väl inte att något dåligt ha hänt). Saknar dig min älskade vän och jag hoppas jag får se dig snart igen


Älskar dej!!!!