29 Februari 2012

Jaa då vare 29feb igen efter 4 grymma år! Åkte som sagt in till Paris på kvällen och tog en drink med Josefin (vart en riktigt dyr drink med andra ord;)...) Sen så skulle vi ta tåget tillbaka men då var det nått spårarbete så vi fick åka ersättningsbuss. Så Josefin var den första som grattade mig. Sen fick jag ett trevligt samtal av en mycket snygg person som oxå grattade mig.
 Resten av natten har tillbringats i minnernas och nostalgins värld. Faan vilka 4grymma år det har varit mellan dom här åren.
Kommer nog kännas lite ensamt imorrn på morgonen trots att familjen ska fira mig, men det kommer inte vara samma speciella feeling som när jag fyllde förra gången. Med 6orna som kom med kladdkaka som bakat med ett litet ljus i. Erica Andersson som fixat princesstårta åt mig och fyra små söta ljus och ett fint kort där det stod "Till världens bästa 4åring" och alla mina vänner skrivit under. På kvällen åkte jag mamma och pappa till travet och åt gott. Fick även träffa min dåvarande pojkvän, men fick inget grattis av honom. Men hade ju inte förväntat mig det heller.


Några timmar kvar

Sista kvällen som tonåring. Känns inte så där jätte bra. Tonåren må ju vara den bästa tiden. Det händer så mycket hela tiden, så mycket nytt. Jag gr haft en bra tonårstid och jag kommer se tillbaka på den med ett leende på läpparna. Visst har jag som många andra gjort en massa misstag och dumma saker, men jag har lärt mig av dom flera misstag och fortsatt framåt. Visserligen har jag haft några perioder som varit väldigt svåra men jag är glad att jag tagit mig igenom dom, och mycket har jag att tacka alla mina vänner.

Vid tretton började den här härliga tiden och då kanske det inte var så jätte mycket som hände. Men åren därpå har det hänt en massa som jag ska bespara er med att ta upp då det kommer bli en hel bok.
Tonåren har varit med en massa tårar av kärlek och svek. Men även fylld med skratt och glädje och en massa nya vänner.
Kommer sakna tiden då man smög omkring i "förbjuden" kärlek. Haha det var tider det.


Time to be sentimental

När jag såg bilderna från SPESK09s friluftsdag flög tankarna tillbaka till förra året. Då våran klass klädde ut oss till mimare. Hur jag och Johannes vann första loppet i pulka racet. Hur jag och Mary drack kaffe karlsson och sedan sprang runt och sprutade grädde på varandra. Hur vi sen involverade Maria i allt. Hur jag och Mary gick och luktade surgrädde hela vägen ner till stan, på stan, in till Elin och sen hem till mig för att tvätta oss. Där vi även drack cider. Den var en måndag det oxå, den 28 feb och därmed min födelsedag.

Den 27feb för ett år sedan var jag faktiskt på min första dejt. Träffade en kille kvällen innan när jag firade min 19års dag med mina vänner, som bestämde sig för att bjuda ut mig. Nå mer vart de aldrig men en gratis middag på 7kryddor tackar man aldrig nej till.

Men den här dagen för två år sedan... Det var då jag firade min 18års dag. Det var den kvällen jag firade att jag blev myndig och du var där. Du räddade mig på många sätt den kvällen. Jag saknar dig fortfarande men gjort är gjort och det har lett mig hit där jag är nu. Men jag kan inte låta bli att fundera på ibland hur det kunde blivit. Men jag över vart jag är idag och resan hit, även fast jag sårade dig och som jag insåg senare mig själv. Ett sista förlåt till dig.






19års kalas bilder:






18års kalas bilder:


Versailles

Då ligger man i sängen här i Versailles igen. Resan hit gick bra, fick åka taxi med familjen vilket var riktigt snällt, fick äta middag med dom oxå! Tur eftersom jag inte har nått bra här. Imorrn börjar det vanliga livet igen. Huvva längtar redan hem. Trodde ärligt inte att jag skulle känna såhär den här gången. Men jag var så inställd på att joker skulle få följa med att nu när han inte är det känns det väldigt tomt och ensamt. Jag hoppas verkligen att mamma och pappa kommer med han snart för han är verkligen mitt lilla ljus i livet. Känns hjärtskärande att vara ifrån honom


Back to my new life

Då var man här igen då. Charles de gaule flygplats och väntar på väskan. Flyg resan har gått bra. Var lite nere men det gick över så fort jag klev av planet. Nu är jag tillbaka i Frankrike så nu är det livet här som gäller. Det känns som om livet bara är pausat just nu i Sverige men jag vet mycke väl att det inte är så är det inte.

Fick världens överraskining på flygplatsen. Min syster var där med bullar och presenter hon hade gjort jätte fint. Även Ingrid var där och vinkade av mig. Fick jätte fina presenter av henne oxå:) känner mig älskad och bortskämd.


Snabbt inlägg

Tänkte att jag passar på och slänger iväg ett inlägg nu när jag ändringen har något att göra.
Det har varit rätt stressigt här på slutet. Sov hos Jennie torsdag till fredag och vinade lite med henne under kvällen. Nästa dag bar det av in till stan för att fika med min underbara Johannes. Sen vart det dags att göra i ordning mig och lokalen inför festen. Folket kom sent vilket var bra eftersom jag inte var klar. Det gick lite segt till en början men det släppte till sist. Sen drog vi på marmaris, sär pato gjort jätte fint åt mig. Jag fick en liten tiara och en drink med en grej med gnistor. Vi vart där hela kvällen. Nästa dag gick jag och Jennifer och köpte mat. Sen så vart det chillmys hos henne i väntan på att jag skulle bli upphämtad av Perra, Jocke och Liza. Skulle åka med dom till Ljungå där jag skulle ha nästa fest. Vart två timmar sen dock. Då Liza tydligen inte blivit klar eller nått och att jag var tvungen att fräscha upp mig lite. Hade verkligen en jätte trevligt kväll med släkten. Marianne häll tillochmed ett tal till mig. Vart lite tårögd då.
Sov inte många timmar inatt och så fick jag inte med mig joker den här gången. Så lite små nere är jag faktiskt. Trodde det skulle vara lite lättare att åka den här gången men inte då... Men det blir nog bra så fort jag kommer fram


Elin<3

Faan vilken grym vän jag har. Elin kan verkligen med mitt hår. Hon kunde kanske inte återställa det helt ifrån det som dom ställde till med i Australien men nu börjar det iaf se normalt ut igen. Fast hon fick ta en bit på håret. Men ska nog överleva det med;) köpt lite sallad av nån dum anledning när jag följde med Elin. Men det kommer no. Bli gott. Påväg till Jennie nu för att ikväll lyxa till det lite:)


Finally!

Äntligen ska jag få klippa mig hos min frisör!!! Elin<3 har inte klippt mig sen Australien och jag ju mina skäl för det. Vill inte att nån annan än Elin ska röra mitt hår efter den tabben... Visst finns det säkert en massa jätte duktiga frisörer i Frankrike men jag är lite skeptisk ändå.

Jag och pappa käkade frukost buffé på Ikea inte helt fel!! Sedan införskaffade jag mig lite saker till imorrn. Så sjukt pepp!!! Kommer bli galet grymt kul men ändå känns det lite vemodigt. Ungefär som när man tog studenten... Längtar tillbaka som faan...

Pappa och jag jagade en skojare i birsta som lurade papp på tre tusen. Han stack iväg med en jävla fart när pappa dök upp. Vi skulle nog haft en lite bättre plan... Så en varning till alla er som läser min blogg och handlar i birsta. Är det nån italienare som vill sälja jackor till er kom ihåg reg. Numret på bilen och anmäl han;)


Fettisdagen!

Då har jag planerat klart inför fredagen, eller nästan iallafall. Har fixat hundpasset till joker oxå.

Idag är ju som känt fettisdagen och även jag har klämt i mig en semla. Vart lite panik här på kvällen för vi inte ätit nån än men nu är det oxå gjort.



Lägger till lite bilder på semlor från en försvunnen tid

Pepp!!!

Så sjukt pepp inför helgen! Nu börjar saker lösa sig och det kommer bli fest fredag och lördag!!! Awsome! OCh sen så äre bara 8dagar kvar till LMFAO! Livet leker!

Min säng <3

Inte lite skönt det var att vakna i sin egen säng! Trodde först jag drömde när jag vaknade upp hemma men när Joker kom och pussa på mig i ansiktet fattade jag att jag faktiskt var hemma. Känns helt underbart att få vara hemma lite. Idag blir det till att åka till stan då jag fick ett samtal igår och vart bjuden till Relaxen på himla badet och det kan man ju inte tacka nej till. Sen kan jag ju passa på att träffa lite folk oxå när jag ändå har vägarna förbi stan. Ikväll blir det dans i Kälarne. Blir säkert jätte trevligt. Men nu ska jag ut och hälsa och pussa på hästarna. Har det gött

Hem Ljuva Hem

Åhh vad hräligt det är att vara hemma i frisk luft och stjänklarhimmel!!! Kände mig som en liten barnunge när jag sprang omkring ute när jag och pappa tog en promenad. Så jäkla fin en stjänhimmel kan vara. Och vad frisk luft kan vara! Kunde ha stannat ute hur länge som helst om jag inte hade frysit så som jag gjorde! Helt underbart att vara hemma en stund <3

Versailles-Ljungå

Jaa då kan jag ju börja summera den här resan... Tågresan gick bra och jag hittade till bussen som skulle ta mig till Charles de gaulle flygplats men sen slogs jag mot tiden. Karin hade sagt till mig att det skulle ta ungefär 45min till en timme att komma dit med buss. För det första kostade bussen16euro! Sedan krockade den med en bil så vi vart stående i en halvtimme. Femton minuter kvar till att check in skulle stänga så står vi vid terminal 2 och jag skulle åka från terminal 1 så jag frågar busschauffören hur lång tid det är kvar och han sa att terminal 1 är det sista stoppet. Jag förklarar för honom att min checkin stänger om en kvart och han svarade att han skulle göra Allt han kunde. Två minuter kvar och vi är framme vid terminalen jag springer ut ur bussen rycker åt min väska springer in. Då är vi vid hall 2 och jag ska till 4. Så springa som en idiot till hall 4 checkar in egentligen en minut försent. Men jag hann iallafall. Sen väl på Arlanda får jag stressa som en idiot till terminal 4 då jag inte fattade vart jag skulle på en gång. Spelade utlänning och frågade en kille på engelska vart jag skulle, kände mig riktigt blåst. Men nu sitter jag iallafall på planet med en kexchoklad och en Ramlösa och mår gott. Snart ska jag får gratis kaffe oxå;)


Time to go home

Nu så är mina väskor packade för en lite tripp hem. Har bara lite små saker att fixa innan jag ska bege mig till tågstationen. Se om det flyter på lika bra som när jag skulle till nice. Finns risk för att jag kommer virra bort mig totalt. Menmen vi får se hur det går och vart jag hamnar;)


La grippe

Över levde läkarbesöket. Hon kunde bara franska och berättade för mig att jag har "la grippe" vilket jag fick reda på när mamman kom hem att det betyder influensa. Så jag kommer vara sängliggande så mycket som möjligt eftersom jag ska flyga på fredag. Aja kunde varit värre...

Idag har jag käkat krabbor för första gången. Helt ok faktiskt men inte så att jag inte kommer kunna leva utan det;)
Nee nu ska jag ta fram lite glass och kurera halsen med innan det blir nattinatt


Ingen rubrik

Lever än men det är knappt. Känner mig verkligen inte hundra och när jag körde bilen kände jag mig jätte konstig och yr. Var verkligen inte kul och köra då... Hugo är på sin sämsta sida idag och Alice vill inte sova idag heller... Är skit nervös och rädd för läkarbesöket... Varför skulle jag bli sjuk för?


2dagar kvar till svensk mark!

Nu är det inte lång tid kvar tills dagen som jag har räknat ner till sen jag kom hit kommer. Sjukt fort har det faktiskt gått. Dagarna och veckorna bara flyger förbi. Ska bli riktigt skönt att få komma hem nio dagar och vara med familj och vänner. Få slappa av en längre tid.
Att det bara är två dagar kvar betyder oxå att jag bara har två veckor kvar som tonåring:s vilken känns jävligt hemsk ärligt talat. Finns det nått som kallas 20års kris? För isånnafall tror jag jag har det så fort jag tänker på att jag fyller 20. Önskar verkligen att man kunde vrida tillbaka tiden och göra om allt igen. Från barnsben till nu. Önsketänkande... Hmm värst vad filosofisk jag vart nu.

Jag hoppas faktiskt att den här dagen kommer gå fort och smärtfritt. Och att även läkarbesöket ieftermiddag kommer gå ännu snabbare och smidigare! Hatar verkligen läkare och i andra länder känns det ännu värre. Kommer troligast få en massa antibiotika utskrivet som jag ska knapra. Känns inte så lockande inför hemresan, men what to do liksom?
Nee nu har jag "ordbajsat" klart.

Ha en trevlig dag allesammans!


Alla <3ans dag

Skulle till och skriva igår men jag var för deppad och sjuk och ensam;)
Hade mitt livs sämsta alla hjärtans dag igår och det är inget skämt. Försov mig först och sen gick vagnen sönder. Sen var Hugos lärare sjuk men han fick stanna ändå. Sen så vägrade Alice sova. Vart sen ned Elsa till dansen. Hugo var på sämst humör. Jag hamna i trafik kaos p.g.a vägarbete när jag skulle hämta på dansen. När jag kom till min kvällskurs så var läraren sjuk och dom hade alla andras kontakt uppgifter så jag var den enda dom inte kunnat höra av sig till. Sen så var och är jag dunder sjuk så allt var bara ännu pissigare... Så kvällen tillbringades med me, myself and i över en portion nudlar, lite efterrätt som jag fick av familjen, framför filmen p.s. I love you. Inte alls bittert;)


Trevligt

Gick och tog en irish coffe med Solveig ikväll. En tjej från tyskland. Riktig schysst och öppen tjej. Vi hittade nån krog inte allt för långt bort, vilket var nice eftersom det regnar och är trist här. Hostan börjar bli värre igen så det kommer bli ett helvetes natt igen och imorrn jobbar jag hela dagen... Ser inte framemot det när jag inte kommer få nå sömn. Men en bra sak är iallafall att det är ännu en dag närmare tills jag kommer hem och träffar alla <3

Seeeg

Huvva va seg jag är och att jag hostar varannan sekund gör inte saken bättre. Har en städning av barnens rum idag och det kommer ta ett tag med tanke på hur de ser ut. Men ska ta tag i det snart. Redan efter i schemat då jag åt lite länge men så länge jag får klart allt innan föräldrarna kommer så äre lugnt