SNabbt inlägg

Spåkulan ljuger aldrig!
Erika fick ett svar av spåkulan:
Ät russin istället för godis. Ditt hår kommer också att bli bättre.



Haha jag älskar verkligen den där^^



Jaha då vet man vad det blir för filmsnacks ikväll^^

vill tillbaka

nee uscha nu är jag less och ännu mera less...
vill kunna vrida tillbaka tiden några år, tillbaka till tryggheten. Tillbaka till då jag visste vem jag var och vad jag ville. Då kraven var mindre då bekymmren och problem var nästan obefintliga. Hur gör jag för att ta mig dit igen?
Hur gör jag för att kunna ändra på vissa saker men behålla andra...?

Mycket konstig dag...

Har fått lite klagomål över att det inte uppdateras här så ofta så det kanske är dags igen :)
Idag har varit en mycket skum dag. vaknade mådde ltie dåligt men var på väg till skolan när allt vänder och jag bli jätte sjuk, så jag vart säng liggande hela dagen. visst kände jag av igår oxå men direkt på morgonen kände jag mig iallafall tillräckligt bra för att gå till skolan menmen.
Sen kom mamma förbi med mat och sen så åkte vi till föräldramötet om praktiken men jag hade kunnat stannat hemma och sovit istället. Men jag fick iallafall upptäcka att Kurres har brunnit :O och det är misstankar om att branden är anlagd :O vem vill bränna ner kurres? :S hemska människa
sen när jag var hemma så av någon konstig anledning vart jag jätte deppig och verkligen jätte ledsen..
Det har snart gått ett och ett halvt år Erika, ryck upp dig. Men Tirol du var verkligen min värld mitt lugn. Vart ska jag finna den trösten jag fann hos dig?



FREDAG!!!

Jag verkligen älskar fredagar, fast inte mer än lördagar. Men ändå fredag det är så skönt att ha gått sista skoldagen för veckan och bara släppa allt^^
Ikväll blir det utgång men det är itne det jag ska skriva om :)
Utan jag kom på när jag snurrade runt på parkeringen i birsta och svor över alla människor vilken tur jag har som ar n sån underbar pojkvän som jag har. Att det verkligen blev vi igen efter två månader. Vad har jag gjort för att förtjäna nån som han? Jag vet jag är lite seg men det vet de flesta redan... Men ändå... Nee jag kan sitta och skriva hela kvällen om hur underbar han är och ni skulle ändå inte förstå det :P Ni skulle bara bli uttråkad så jag ska istället för att slöa er tid sitta och prata för mig själv^^ Eller kanske göra som Ardi och prata med väggen? Hmm en ny vän kanske?


Aja ha det bra ;)

Pussilipuss hejdå ^^

Lördag...

Igår så kom man hem till skogen. Jobbade på trav restaurangen lite jobbigt, kan man säga.
Ie.m. ska jag nog ta en sväng till Kälarne och hälsa påmin Julia :)länge sedan nu.
Nee uscha jag är för trött för att skriva... SKriver nog nån annan gång i stället.

Ciao



Körkort :)(Y)

Måste börja med att vara överlycklig över det fina vädret idag, dock lite blåsigt men riktigt fint väder ändå^^

Idag har jag varit så duktig och hämtat ut mitt körkot, ser jätte rädd ut på det men det känns riktigt skönt och ha det klart, till skillnad från Ardi ;) ska vara snäll nu ^^


Efter middagen och kvällen spenderades med Susanna och Kristina. Vi var på stan och sedan gick vi till Kina restaurang och hur jag har råd med det kan man ju fråga sig. Men vi hade det riktigt trevligt och rolig, satt och pratade en massa roliga minnen och andra saker, haha så kul man kan ha.

Sen så har jag pluggat spanska ett bra tag nu så nu ska jag sova och känna mig riktigt nöjd över dagen.

Pusspuss ciao


Home sweet home... or..?

Jaa då var man hemma i lugnet efter en händelserik resa.
Sista kvällen i rotterdam tillbringade jag och Tangi på cykel och hur härligt var det inte att cykla där? Synd att pojken min inte fixade sin cykel lite tidigare ;)
Men jag är tacksam för att få cykla runt den kvällen. Det var lite kyligt men vi tog på oss strumpor på händerna så det gick hur bra som helst. men man hade liiiiiiiite ont i rumpan efter att ha cyklat några timmar.

Resan till Eidinhoven med tåg plankade vi på :$ få på oss men dom kollar ju ändå aldrig biljetterna, eller just ja med våran tur gjorde dom det preciiis innan vi skulle av. Toppen va? Men han var snäll och lät oss smita undan. Tack till honom ^^

På flygplatsen träffade jag en tjej som oxå hade hälsat på sin pojkvän, fast i Amsterdam så jag fick lite sällskap tillbaka iaf.

Min kära syster hämtade upp mig på Tullinge station, sen väl hemma hos henne satt vi och snackade och drack ett glas vin och åt hur gott bröd som helst. MMMmmm. Men Max ville ha tillbaka sin mamma så hon var tyvärr tvungen att gå efter ett tag. Men jag ska ta och åka ner och hälsa på, på riktigt, snart.
Vart lite stressigt imorse men min syster hann itid till sitt jobb iaf och jag fick underhålla mig med att måla och klistra jätte kul, hade nästan velat stanna kvar och gjort klart deras fantasi land :/

Resan hem var lång och jobbig ifrån Sthlm, så när jag kom till sundsvall köpte jag pizza och tog med hem, trodde jag skulle orka med dansen men det gjorde jag icke.

Nee nu ska jag skypa med min älskling :)

Ha det bra

Pussis Ciao<3

Nu har jag lagt vantarna på Tangis data

Så nu kanske man kan hinna skriva lite här, var ju ett bra tag sen nu.
Tangi sprang iväg till affären och köpte nått till ikväll, det ska vara nån fest i korridoren här ikväll med snacks och så, blir nog riktigt kul.
För övrigt kan jag säga att den här resan varit riktigt najs. Vi har gått ut två kvällar, första kvällen på en nattklubb som var fullproppad med folk och rökigt, tack och lov att det inte är så i sverige. Sedan var vi bara på nån krog för nån kväll sen och spelade biljard och sen dart.

Holland är ett riktigt fint land, eller tja, Rotterdam är en riktigt fin stad kanske jag ska säga :) Det är öppna ytor som gör det riktigt mysig, och ALLA verkligen ALLA cyklar, elelr några kör moped oxå. Det har oxå en myshets faktor. men en kommer vi till toaletterna på tågen. Usch usch och uscha... man gör det man behöver göra i toaletten så hamnar det på ett lock liksom, sen när man spolar öppnar locket sig och släpper ner allt på spåret. Bara rakt ner på spåret. Bläääää. Och toaletten här i lägenheten är inte heller nån favorit hos mig. Den ser fel gjord ut eftersom du gör ditt på i den men det hamnar inte ivattnet utan på en avsats skulle man kunna kalla det och sedan när man spolar sköljer vattnet med det ner i vattet som är lite längre fram. Men det finns vanliga toaletter här oxå, men alla verkar sakna lock :O det är nog det allra värsta att man itne kan hä ner locket innan man spolar.

Nog pratat om toaletter nu.:)
En kväll när jag och Tangi var ute och gick så såg vi en fågel ligga vid sidan av en damm och så tänkte vi fånga den på skojj, men så var den skadad :( sen dess har vi gått dit med mat och idag fick den riktigt mycke bröd^^

Idag så vann jag över Tangi på chess, hihi jag är så duktig

Nu kom älsklingen hem så snart vill han nog ha tillbaka datan. Fick även nyss reda på att det tydligen ska bli en jävla massa folk i korridoren här, aja jag är i goda händer iaf ^^,

Pussis ciao