Franska på distans

Till veckan börjar äntligen kursen som jag har ansökt till. Franska 30hp.
En ganska så stor faktor till varför jag velade så mycket när det kom till bageri jobbet och andra saker.
Längtar som sjutton tills jag får börja i böckerna och börja utvecklas mer i både språket och som person.
 
Nu kör vi!!!

internet sida

för dom som är intresserad och tycker det är intressant och kan ju kolla in min företags sida och gärna ge nån kommentar på vad ni tycker om den och ge tips på förbättringar
http://mariaerika.webs.com

beslut, mera beslut

Intervjun gick riktigt bra igår. Ska på provjobb på tisdag och se hur det känns och går. Dock så är jag lite osäker på ifall jag ska ta det eller inte, då det är endast fulltids tjänster, och jag vet inte riktigt om jag har tid med 35timmar i veckan.
 
Jag kommer inte ha tid med företaget, och har precis fått en ny kund. visserligen är det inte varje vecka eller något sånt det är hustomte till en dam som ska hyra u sin lägenhet så det är bara när hon har kunder, som kommer eller åker. Men det blir lite mer iallafall

Nytt jobb?

Igår fick jag ett samtal angående ett ny öppnande av ett bageri i stan där dom behöver personal. Så idag klockan 13 bär det av till en intervju. Jag har ingen aning om vad jag har för förhoppningar. Om jag ens vill ha det, då som jag nämnde igår har mitt ny startade företag, men ett "riktigt" jobb är ju en säkrare inkomst. Vi får se vad som händer
 

För pigg för att sova

Har väntat på John blund ett bra tag nu. Men han verkar inte vilja infinna sig. Imorrn ska jag upp tidigt för ett nytt uppdrag till mitt företag. Städning av hus. Jag vet att det inte låter så glamoröst men det är hyfsat betalt och om man har bra musik i öronen går det rätt hyfsat.

Utsikten från grannskapet där jag ska städa

Egen företagare

Jag kan väl börja med att berätta en av de större sakerna som hänt mig.
Jag har blivit egen företagare, här i frankrike. Mirkoföretag inom hushållstjänster, så jag passar barn, städar och hjälper till så gott jag kan.
Det har ju då inte riktigt kommit igång men jag hoppas kunna få rull på det snart. En massa jag fortfarande inte förstår riktigt och en massa fråge tecken kvar men det ska nog lösas de oxå.
 

Dags för nya tag!

Det här med att vara aktiv är inte det lättaste. Men ska försöka med nya tag.
Jag vill så gärna kunna dela med mig av mitt liv med familj och vänner, men det är inte alltid så lätt att lyckas vara aktiv. men nu med en nya data som jag älskar att skriva på ska det nog kunna gå bättre. Vi får hålla tummarna. 
En uppdatering av mitt liv kommer i andra inlägg.