Godnatt

Nu är Joker nyduschad och härligt blöt så nu ska vi krypa ner i sängen... lagomt mysigt menmen... funderar på att införskaffa en hund badrock skulle vara välbehövligt en kväll som denna. Just ja måste smörja små tassarna :O

Aja nattinatti

Julstämning

Äntligen börjar julen närma sig. Det måste vara den mysigaste tiden på året. Var på julskyltningen istan idag och köpte lite struvor ooch lussekatter. Så nu sitter jag och mumsar i mig lussekatter och tänt första ljuset i advents staken ^^ Mysmys
Joker ligger vid mina fötter han tycker nog det är lite kallt. Han strejkade när vi skulle gå ut och la sig i sin söta korg istället men jag övertalade han tillslut.
Nee nu ska jag göra iordning mig inför dansen skriver lite mer sen ^^






Mitt nya jobb ;)

You would most enjoy a career that allows you to meet new people. You would also be happiest in a career that allows you to be free and flexible, and allows you to be extremely creative. Some careers that would be perfect for you are:
  • Stockbroker
  • Secretary
  • Receptionist
  • Director
  • Recruitment Consultant
  • Politician
  • Marketing
  • Human Resources Manager
  • Religious Minister
  • Teacher
  • Lawyer
  • Advertising
  • Consultant
  • Financial Adviser
  • Financial Planner
  • GP
  • Physical Therapy
  • Occupational Therapy
  • Public Relations
  • Estate Agent
  • Travel Agent
  • Restauranteur
  • Hotel Manager
  • Events Organiser
You are a great leader. You genuinely enjoy being around other people. Your relationships with others are very important to you. You love talking and meeting new people. You are very enthusiastic about work and about all that you do and have in your life. You love being the focus of attention. You enjoy a fast pace. You are very socially oriented. Therefore, you are much happier being with others than you are alone. You crave interaction with others.

You are very spontaneous and often act before you think. You are always quick to answer when you are asked a question, even if you aren't sure of the answer. It is easier for you to improvise as you go along. You enjoy thinking out loud, and are most creative when brainstorming with friends or colleagues. You enjoy being involved in many activities.

You are very easy to read, and often wear your heart on your sleeve. You are never afraid to tell people what you think. You are very empathetic and genuine. You can sometimes be seen as over-emotional or too involved by others. But that is only because you tend to get so involved in the things you do that they become personal. You want to be adored, loved and appreciated. You like to please others and to make sure people are happy.

You trust your gut instincts. You are easily inspired and trust that inspiration. You are very innovative. You analyse things by looking at the big picture. You are concerned about how what you do affects others. You worry about your actions and the future. You tend to use a lot of metaphors and are very descriptive and colourful in your choice of language.

You are very creative, and get bored easily if you don't get to express yourself. You like to learn new things. You don't like the same old routine. You like to leave your options open.



Read more: What career will suit your personality? http://quiz.ivillage.co.uk/cgi-bin/uk_work/tests/career.pl#ixzz165fggMDn
Parenting: Information & advice

Äntligen fungerande internet^^

Såå nu har jag fixat mitt internet ^^ så nu kommer det bli lite mer uppdateringar. Imorrn är det 200dagars på momento men det är inte dom officiella student festerna. Förstår inte vrf de inte kan hitta på egna koncept?
nee nu ska jag skriva det sista på filosofi essän. ha de^^

Sverige

Orkade inte skriva igår var för trött efter resan :) men nu är jag hemma och har överlevt den första svenska skoldagen. känns väldigt konstigt att förstå allt som läraren säger :P
Fick reda på vad de andra haft för sig så det var kul och imorrn så får jag träffa min Johannes förhoppningsvis ^^ Saknat han som faan :/
Joker vart iaf jätte glad när jag kom hem. eller tja först kände han inte igen mig men sen när han förstod att det var jag vart han överlycklig^^
Det är sjukt att tiden försvinner så snabbt. Jag längtar tillbaka lite till Nice, fast nästa gång tar jag med mig min Joker<3 klarar inte av att vara utan han så där länge :/
Nee nu ska jag leka lite med min bebis sen blire skolarbeten... underbart liv jag vet ;)
ha det :)
pussis<3

Jaha det var det....

Jaa vad ska man säga?
Sitter på mitt rum som jag har städat och tagit bort alla saker.
känns lite tråkigt att lämna Nice men det ska bli skönt att komma hem till verkligheten och börja på mitt nya liv:P haha diet med andra ord:P
efter 3veckor här måste jag äta lite nyttigare och tänka på vad jag stoppar i mig, detta är inte hållbart :P
Jag hade en underbar kväll igår. Ef studenterna var så snälla och såg till att jag fick ett fint avsked :)
Nee nu må jag bege mig till flygplatsen dessvärre... :/

Day off...

Jag idag så var det ingen skola. Min värdmamma fyllde tydligen år idag så det är en massa människor här. Och jag får itne tag i Eva :( jag vill ut i det fina vädret... antar jag får gå själv men det går ju det med ^^


Skriver mer ikväll<3


Gud vad det blixtrar

Här blixtrar det och regnar det och är kallt så jag kröp ner under täcket igen innan jag beger mig till skolan för yttligare en dag.
Tillbringat morgonen med att läsa och se bilder från folk i och runt om i sundsvall. och det är SNÖ! :o kommer ju bli kallt och komma hem och det vill ja inte... hmm...

Igår spenderade jag en kväll med Craig och två av hans kompisar och fick se lite andra pubar. och fick även veta att det inte är nån skola imorrn så det är ikväll men egentligen ska gå ut, men aja. Har redan lovat Eva att följa henne till en kareoke bar.  Vi får se vart denna dag slutar :)
ha det bra


Samme tycker att jag ser smart ut på denna bild, vad tycker ni ?


Italien

Oj vad jag har gruvat mig för detta inlägg men sen kom jag på att jag behöver ju inte skriva det alltför detaljerat:)
Smart jag är :)
När vi anlända till Rom letade vi upp en buss som tog oss till själva satden (eftersom flygplatsen är en bit utanför).
Det tog ungefär en timma in till stan så det var redan mörkt när vi kom fram. Vi hittade hotellet efetr att ha frågat inne på hotellet bredvid, vi hade alltså itne sett skylten med vårat hotells namn.
När vi kom in fick vi vår nyckel och så fick vi förklarat för oss hur hissen funka. Man var alltså tvungen att hålla in knappen hela tiden tills man kom till nästa våning. Och där var korridoren som en laburint men tillslut hittade vi vårt rum. Inte så tokig faktisk, plattv iallafall.
Sen gick vi ut för att äta eftersom vi var dö hungriga. Men efter att ha gått några kvarter i 30-40min tog vi den bredvid hotellet den var billigast. Vi beställde pizza och var riktigt förväntasfulla, liksom, Italien är ju pizzans hemland. Men nått himelrike var det inte. Vart jätte bevsiken på pizzan... Sen gick vi och la oss..

Nästa dag hände det lite mer saker och är därför lite emr intressant. Vi åt frukost på nån restaurang/bar eller nått och bredvid oss satt ett väldigt udda men underbart trevligt par. Dom hade oxå kommit dagen innan så de skulle oxå gå och kolla på colosseum så vi bestämde oss för att göra sällskap och kolla på allt. Denna man kände nån som var från Rom så han hade en massa papper så han vart vår guide då han berättade om allting. Vi såg en massa och åt även lunch tillsammans vilken han bjöd på. Dom var verkligen jätte gulliga. Vi gick omkring åp gatorna och tog kort här och där och hade jätte trevligt. Sen kom vi fram till en enorm folk massa och fick reda på lite senare att det var 150års firande av militären så det skulle vara en massa underhållning där men det började spö regna så vi beslöt oss för att åka hem.
Och här gjorde jag och Eva missen... Vi hade inte bytt mail och sånt innan vi klev på tunnelbanan och de gick av en station före oss... Aja kul så länge det varade.
Jag och Eva gick då istället och tog en kaffe på restaurangen mittimot oss. Där började vi prata med en Amerikansk kvinna som äger ett städföretag i Amerika, Philadelphia. Hon bjöd oss på yttligare kaffe baileys och sedan bjöd hon även in oss att äta middag med hon och hennes vännna. Så vi gick hem till hotellet och bytte om och följde med dom till en jätte fin restaurang där jag åt en underbart god entrecôte och drack ett underbart gott vin. Sedan gick vi ut för en drink inne på ett hotell innan jag och Eva gick ut för att klubba lite. Vi gick dock hem ganska tidigt för det var söndag och vi hade haft en lång dag och vi var väldigt trötta.
Nästa morgon packade vi eftersom vi skulle vara tvunga att lämna hotellet innan 11. Sen hade vi frukost på vad vi senare märkte var klubben som vi gick till kvällen innan. Sedan åkte vi till Vatikan Staten. Men det spöregnade och det var en enormt lång kö. Och eftersom Eva har astma och helst inte borde få en förkylning så skippade vi två timmars väntan i regnet utan gick och kollade omkring utanför. Sedan åkte vi till flygplatsen innan vi åkte hem till Nice.

Och den flygresan var den värsta måste jag säga... Turbulens hela vägen i princip och inte så lite heller. De hann inte ens hela vägen bak med vagnen för det var tvungen att bryta försäljningen hela tiden.

Nee nu ska jag hoppa in i duschen

Ha det :)

Back in Nice :)

Nu var jag tillbaka i denna underbara stad :D
Orkar inte skriva en massa om italien ikväll det får kommer imorrn. Alla smaskiga detaljer ;)

Godnatt <3


solen skiner och jag åker till italien ^^

Jaa då ska jag snart åka till Italien ^^ det ska bli så kul att få se Rom ^^ men vad ska jag ha med mig?:S
det är mitt stora problem
nee orkar inte skriva mer...


ha det bra :)

FREDAG!!! :D

Hej allihopa vet ni vad?! :D jag åker till Italien imorrn! :) jag lägger hellre ut lite extra och kommer iväg än ha lagt ut pengar på ingenting. Så jag tyckte att det verkade mest vettigt, eller har jag fel?
Jag kommer nog INTE ta med mig datan :P så uppdateringen kommer vara nera för några dagar :)
ikväll ska jag och Eva gå till vår bar ;P men först ska jag hem till henne och vi ska chilla och spana lite :3

Idag så har jag mest bara försökt hitta nån bra lösning på detta med italien. Jag åt även lunch med Craig efetrsom Eva hade lektion och inte jag. Sen så är frankrike och kinas president här... eller var? så hela staden har varit knasig :P
Så jag har sett 8-9busslaster med kineser idag ^^

Jaa det var väl allt för tillfället :P
Ha en bra kväll mina vänner :)


Oj jag har inte skrivit nått idag

haha oj har varit nån helt annan stans idag tror jag:P glömde ju bort er ;)
idag bokade vi biljetterna till italien men Craig bokade dom för nästa helg så vi måste betala en massa pengar för att ändra... laame...
jag har även lekt med nagellack idag :)
sen har jag även kommit på att jag är jävligt dålig på att kort :P så ska försöka bättre mig:P
gick med en amerikansk tjej och kollade på en av de få dans studior som finns här får se om jag tar en lektion eller inte bara för skojs skull :P
för övrigt så saknar jaqg mina vänner speciellt Johannes<3 skrev med han idag och jag hade min cam på och han hade saknat mitt leende. efter att ha pratat känns livet verkligen bekymerlöst, saknar honom verkligen jätte mkt :/ vi kmr ha så mkt och prata om när jag kommer hem :/
sen så saknar jag självklart min lilla Joker oxå :/
men nu är det inte många dagar tyvärr i denna underbara stad men ska bli skönt att få komma hem till sverige och avsluta ett kapitel av mitt liv innan jag försvinner iväg :)
nee nu ska jag sova

ha det bra<3

at the school :)

sitter pa skolans datorer sa jag har lite problem med bokstaverna eftersom de sitter helt fel.
vart klar ltie tidigare en alla andra sa jag far fordriva tiden har.
jag och eva sitter och kollar pa hotell i italien for vi aker nog sjalva :)
nee jag klarar inte av att skriva med denna hors nar jag kommer hem istallet:)


Onsdag

Jaa då har man varit här halva tiden ungefär. Gud vad tiden går fort :O
Idag skiner solen återigen och lyser upp min tillvaro, förhoppningsvis blir det en tur i affärerna och en frappé :) Mumma :)
Idag är första gången jag lämnar mitt hår ofixat även fast jag har tid. men hinner inte få in nån bild

ha en bra dag mina vänner


Tjatja :)

Försov mig nästan imorse men hann till skolan i tid :)
Idag fick jag en ny lärareeftersom vår andra ska ha nån annan grupp eller nått. Dagen var rätt hyfsad och jag har fortfarande spenderat pengar på mat och sånt ^^ Men ska väl köpa nått som ett minne :)
Var till Ewa idag igen och vi satt och kollade på bilder och snackade med några killar från The states :D
Sen så var jag tvungen att dra hem och Ewa gick på Lidl.
På väg hem på stan så var det en grupp på 6tjejer och en kille. Och dom var svenskar:O var nära på att gå fram till den och säga " Hej jag är oxå från sverige, vill ni vara mina kompisar?" men jag beslutade ganska snabbt att jag inte skulle göra det:)
Idag gick jag faktiskt inte vilse fast jag visste kanske inte vart jag var exakt men jag var inte vilse :)

Har gjort lite läxor nu som gick ganska fort. Det är enkelt men samtidigt svårt eftersom lärarna bara pratar franska så jag vill stanna i den här nybörjar gruppen men ändå inte... Hmm.. Nån dag ska iallafall jag och Ewa åka till cannes själv eftersom vi var så besvikna på utflykten till Monaco, och då kan vi göra precis som vi vill :)
Funderar även på att ta en tur till Rom men vi får se om plånboken tillåter det :) Men kan åka med skolan men det kostar 270euro eller nått sånt :/

Har även börjat leta efter dans skola får veta imorrn var det finns en så jag kan få göra av med min energi. Kunde inte sitta still i klassrummet utan jag satt och dansade hela tiden :P Vilket en av lärarna tyckte var jätte konstigt men han hade kul åt det :)

Nee nu ska jag duscha och göra nått vettigt som facebook :)

Natti natti<3

Puss


Utanför casiont i Monaco


Oj idag var jag verkligen inte aktiv :P

Idag så ringde Ewa mig och frågade mig vad jag gjorde klockan kvart i 12, vi skulle träffas 12.15 men hon var redan utanför skolan. Så jag fick skynda mig att byta kläder och springa ut till henne. Hon undrade om jag hade gått vilse eller nått eftersom hon tyckte att det tagit så lång tid. Vi gick och tog en pizza och när vi ätit klart ringde Chris till henne och fråga vart hon var han skulle oxå träffa oss klockan 12.15.
Hon berättade för mig att de hade bestämt samma tid, 12.15 men att han inte heller hade dykt upp först då fattade jag. Hon hade inte ställt tillbaka klockan så hon var en timme före oss. Haha jätte kul :)
Vi gick och tog en kaffe sen och sen gick vi runt på stan i spöregnet med våra trasiga paraplyn. Eller tjaa, Chris hade ett helt :P
Vi köpte choklad och gick och kollade efter kläder till mig :)
Sen tog vi yttligare en kaffe innan jag åkte hem till Ewa :)
Hennes "lägenhet" var mindre än mitt rum :P nee men nästan. Hon bor på residentet. Sen så satt vi i samlingsrummet och prata innan vi åkte ner på stan. Och faktiskt jag såg resans första snygga kille :) Men han var australiensare så det förklarar saken :P
Sen gick jag hem i regnet och vet ni vad? Jag gick vilse igen :P
Sen avnjöt jag en underbar middag som vanligt innan jag återvände till mitt rum :)

Nee nu ska jag fortsätta göra ingenting :)

Ha det bra
Pusshej